Haberler

Tarihi yenilgi sonrası Antalyaspor'da kritik gelişme! Ersun Yanal istifa mı edecek?

Güncelleme:

Süper Lig'in 15. haftasında Hatayspor'a 6-0'lık farklı skorla yenilen Antalyaspor'da Ersun Yanal ile Başkan Ali Şafak Öztürk bugün bir görüşme gerçekleştirecek. Tecrübeli teknik adamın geleceği bu toplantı sonrası netleşecek.

Hatayspor, 15.hafta maçında Antalyaspor'a karşı tarihi bir galibiyet aldı. İlk yarısını 5-0 önde kapattığı maçı 6-0 kazanan Hatayspor, sezonun en flaş sonuçlarından birini aldı. Bu maçın ardından Akdeniz ekibinde gözler teknik direktör Ersun Yanal'a çevrildi.

Tecrübeli teknik adam bu sabah saatlerinde kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'ten randevu talep etti. Başkan Öztürk'ün şehir dışında olması nedeniyle toplantı online şekilde ilerleyen saatlerde gerçekleşecek.

"KOLAYLIK SAĞLAMAYA HAZIRIM" DEMESİ BEKLENİYOR

Ersun Yanal'ın görüşmede "2021'de yeni bir başlangıç yapmanız için gereken kolaylığı sağlamaya hazırım" demesi bekleniyor.

Hatayspor karşısında alınan 6-0'lık yenilgi, Ersun Yanal'ın teknik direktörlük kariyerindeki en farklı mağlubiyet olarak kayıtlara geçti.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Ersun Yanal Hatayspor Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

fb:

ersun yanal bıraksın yoksa bu hafta galatasaray 10/0 yener antalyasporu hoca değişikliği olsun ki belki 1 puanı alır ozaman antalyaspor eğer ersun hoca ile çıkarlarsa maça ligimizde şu ana kadar hiç görülmemiş bir fark olur maçta gs atar tarihi fark hoca değişikliği şart maçtan evvel

8
2
yanıtYanıtla
aynen:

haklısın ersun hemen kovulmalı

yanıt4
yanıt0
KARA:

YA TÜRK FUTBOLU HALA ŞUNU ÖGRENMEDİ ABİ BU ADAM FUTBOLDAN ANLAMIYOR FUTBOLU BEŞTAŞ ZANNEDİYOR

8
2
yanıtYanıtla
aynen:

fb nin 1 yılını masallarla çaldı. . . . . gerçi şu an f. terim gitse antalyaya yine aynı farkı yer

yanıt0
yanıt0
mikroskop:

belkide hatayspordan 6 yiyerek galatasarayı şampiyonluktan ettik.

5
0
yanıtYanıtla
07:

Yönetim çiftliğe çevirdi kulübü aldıkları topçular ruhsuz sorumsuz beceriksiz 10 tane hoca değise ne yazar Türkiyenin 5, büyük vilyaetini rezil ettiler Allahtan Alanyaspor varda teselli oluyuruz

4
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli3434:

Sorun aslında futbolumuzda birçok teknik adamın başarısı olmamasına rağmen ''aşırı abartılması'' ve mucize beklenmesi. Bakın Süper lig de senelerdir Anadolu takımlarını çalıştıranlara (8-10 adam sırayla) ortada başarı veya fark yaratıp ''sonuç alan'' var mı?

4
0
yanıtYanıtla
KIRKAYAK -21:

Haftaya G.Saray yandı söylim

0
3
yanıtYanıtla
uzman taktisyen:

Ersun Yanal kendini yenilemeyen vasat bir teknikdirektör . Hırs yok Azim yok kariyer ceketini çoktan asmış. Hatay maçında ki yaptığı hatalar inanılmaz . Başarısızlık durumlarında kolaylık sadece bırakıp gitmek çözüm üretmek yok. Umarım Toplarlar kariyerinde başarılar dilerim.

2
1
yanıtYanıtla
KIRKAYAK -21:

Ersun hoca işini bilir merak etmesin kimse ! bu hafta 6 yediyse haftaya G.Saray’dan banko puan alır !

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title