Haberler

Tarihi final sonrası büyük skandal! Kupa eline tutuşturulan Eda Erdem şoke oldu

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Çin'i yenerek FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olmasının ardından büyük bir skandala imza atıldı. FIVB 1. Asbaşkanı, takım saha içinde sevinirken kupayı götürüp kaptan Eda Erdem'e verdi. Erdem'in büyük şok yaşadığı yüzünden belli olurken, yaşananların sebebini anlamaya çalıştı. Daha sonra ay-yıldızlılar için platform kuruldu ve kupa törenle takdim edildi.

FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ilk etapta tören yapılmadan kupa verilmesi büyük tepki çekti. FIVB 1. Asbaşkanı, maç biter bitmez kupayı adeta kaptan Eda Erdem'in eline tutuştururken, Erdem büyük şaşkınlık yaşadı. Organizasyon daha sonra ay-yıldızlılar için bir platform kurdu ve kupa bir törenle millilere verildi.

EDA ERDEM BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Kaptan Eda Erdem kupanın maç sonu hemen verilmesinin ardından büyük şok yaşadı ve gözleriyle yetkili birini aradı. Televizyon başındakiler de kupanın apar topar verilmesinin anlamlandıramazken, ay-yıldızlı ekip için daha sonra kupa töreni düzenlendi. Sosyal medyada kupanın maç sonu verilmesine tepki gösterildi.

Tarihi final sonrası büyük skandal! Kupa eline tutuşturulan Eda Erdem şoke oldu

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Eda Erdem Voleybol Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Sami İşgören:

kimse takırdı yapmasın bizler bu şekilde yönetilmeyi hak ediyoruz.daha fazla zam olsun yaşayan yaşamayan belli olsun sayın başkan.maaşların 22bin olduğunda nerden çıkacak bu rakam demediniz tabiki EMEKLİDEN çıkıyor.zamların devamına saygılarımla.

43
114
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

ne kadar boş olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun..

yanıt36
yanıt17
SAYİT AYAZ:

diğer spor dallarında da böyle başarılı olsalar keşke

130
9
yanıtYanıtla
Zafer Demir:

PS5 verdiler sandım

126
7
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

türkün adı yeter

78
23
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Ülkemizde zaten bir erkek kadın voleybol birde basketbol da lider konumdayız birde hentbol en önemli kulvar olan futbolda maalesef bitik durumdayız

93
7
yanıtYanıtla
Barbaros:

Böyle liyakatsiz asamlara konum verilirse kupa görünce resim çekme yarışına girer adap bilmez dana şu tiple kurbana gitmez bu herif.

88
4
yanıtYanıtla
Orion Onion:

Ne varsa kızlarda var. Millet eskiden oturup A milli takımın futbol maçını izlerdi heyecanlı. Şimdi kimse umursamıyor. Futbolcular çok isteksiz gibi oynuyor. Tarkanın arar buluruz izini söylediği yıllar işte… Ne kadar güzeldi.

50
4
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Ekmek cikar mi belki diye Yalakalik yapiyor gibi..

46
6
yanıtYanıtla
Canmen:

Arg niyet yok...Ton Ton Kupayla cossunlar istemis...

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title