Haberler

Taraftarlar kara kara düşünüyor! Fenerbahçe'de 3 yıldız Adana Demirspor maçında yok

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, Fred ve Mert Hakan Yandaş bu akşam oynanacak olan Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Süper Lig devi Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor.

İSMAİL YÜKSEK MERT HAKAN VE FRED MAÇTA YOK

Sarı-lacivertlilerde üst adalesinde ödem bulunan İsmail Yüksek, sakatlıkları bulunan Fred ve Mert Hakan Yandaş da Adana Demirspor maçı kadrosundan çıkarıldı. 3 ismin yokluğuyla birlikte sarı-lacivertlilerde orta saha rotasyonu daraldı.

SAKATLAR ÇOĞALIYOR

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Joshua King'in yanı sıra sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel de bu akşam forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor. Ferdi Kadıoğlu, Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in durumlarına ise maç saatinde karar verilecek. Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü takımla birlikte çalışırken, Cengiz Ünder son antrenmanda takımdan ayrı bireysel çalıştı. Ferdi Kadıoğlu ise antrenmanın bazı bölümlerinde takımla birlikte çalıştı.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Djiku, Oosterwolde, Krunic, Zajc, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Haberler.com / Kübra Çolakbüyük - Spor

Mert Hakan Yandaş Adana Demirspor İsmail Yüksek Fenerbahçe Adana Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

ercan gurbhetchi:

tffb pf(b)dk fb ilahi adalet denen bir şey var ;)

23
24
yanıtYanıtla
Mustafa Dursun:

Ne diyon looo ndombele

yanıt24
yanıt6
Köfteci Jardel:

Bu nasıl takım yönetimi? Bu kulübün sağlık ekibi ve doktor heyeti kim? Maç yok, bir şey yok kaç haftadır. Devamlı sakatlanıyor bunlar. Saçma sapan işler.

22
0
yanıtYanıtla
MEHMET GERÇEK:

Allah ın sopası yok inşallah çıkar acısı

6
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title