Haberler

Yıllardır aranan kanı Miguel Crespo buldu! İşte Fenerbahçe'nin yeni Alex'i

Güncelleme:

Fenerbahçe, efsane futbolcusu Alex de Souza'ya çok yakın tarzda bir yeteneğe sahip olan Andre Franco için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerde son haftalarda harikalar yaratan Miguel Crespo'nun Estoril'den takım arkadaşı olan ve Portekizli yıldızın yönetime önerdiği futbolcu, yeni sezonda Fenerbahçe forması giymeye çok yakın.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Estoril'den Andre Franco'yu renklerine bağlamak için harekete geçti.

Taraftar heyecandan yerinde duramıyor! Fenerbahçe yeni Alex'ini bulduAndre Franco

"FENERBAHÇE İÇİN CİDDİ BİR YATIRIM OLACAK"

"Fenerbahçe yeni Alex'ini buldu diyen" Beyaz Futbol'dan Devrim Zengi transfere ilişkin aktardığı haberde, "Andre Franco'nun Fenerbahçe'ye maliyeti 3.5-4 milyon euro. Bu futbolcu 24 yaşında ve Fenerbahçe bundan ileride büyük paralar kazanacak. Andre Franco bu sene çıkış yaptı. 10 numara ve solak. İnanılmaz asistleri var. Ciddi bir yatırım olacak Fenerbahçe için" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (1)

arda pekel:

Kimsenin bulamadigini Crespo mu bulmus?inandik mı?Alex e benzetilen her transfer patlak çıkıyor yapmayın.ince TD konusunu cozsunler

9
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title