Haberler

Taraftar en sonunda çıldırdı! Fernando Santos'a maç sonunda soğuk duş

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonunda teknik direktör Fernando Santos taraftarlar tarafından ıslıklandı. Siyah-beyazlı taraftarlar, "Fernando Santos istifa" tezahüratları yaptı. Santos'un Beşiktaş'ı, son 5 maçtır galibiyet alamıyor.

Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında Yılport Samsunspor ile kozlarını paylaştı.Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmada kazanan çıkmadı.

SANTOS'A TEPKİ

Mücadelenin son anlarında ise skordan memnun olmayan taraftarlar, maçın son dakikalarında Fernando Santos'a tepki gösterdi. Siyah-beyazlı tribünler, 1-1 girilen son bölümde, "Fernando Santos istifa" tezahüratları yaptı.

5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Beşiktaş'ta taraftarların tepki gösterdiği Santos, siyah-beyazlıların başında 16 maça çıktı. Beşiktaş, Santos yönetimindeki 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Beşiktaş'ta Samsunspor beraberliği ile ligdeki galibiyet hasreti de 5 maça yükseldi. Beşiktaş, ligde 5 maçtır kazanamıyor. Siyah-beyazlılar bu süreçte 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fernando Santos Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

elmor:

Beşiktaş küçük bir takım, teknik direktörler için tonlarca para harcıyor, bu paralar ülke ekonomisine cari açık olarak yansıyor, zaten devlet spora büyük teşvik sunarken böyle paralar harcamaları anormal, Türk bi teknik direktörle anlaşmaları ülke ekonomoisi açısından iyi olacaktır, zaten yurtdışında bi başarıları yok, yurt içinde de 10 yılda bir şanpiyon oluyorlar... Devlet bu duruma el koymalı, nasılsa devlet ödüyor diyerek bu işin sonu iyi olmaz!.

25
59
yanıtYanıtla
Mehmet altınok:

Sevgili arkadaş, (elmor) Türkiye nin kurulmuş en eski spor kulübüne ve kurtuluş savaşında, çanakkale savaşında oyuncuları şehit olmuş bir futbol takımına sen küçük takım diyemezsin ! Avrupada şampiyonlar liginde namağlup gruptan çıkan takıma avrupada başarısız diyemezsin ! Hoş daha ŞAMPİYON’un nasıl yazıldığını bilmiyorsun. 10 senede bir şampiyon oluyor dediğin takımın son 10 senede kaç şampiyonluk kazandığına bir gidip bak istersen. Ülke ekonomisine katkıdan önce bunları araştır isterim.

yanıt38
yanıt11
Artur Arizonakertenkelesigiller:

Küçük derken canım? Seninkini soran olduğunu zannetmiyorum ama gözümden mi kaçtı acaba ??

yanıt13
yanıt4
Asil Türk:

Küçük bir şey arıyorsan önüne bak Göreceksin.Ama beynininde büyük olmadığını anladım

yanıt13
yanıt3
Yılmaz ökmen:

Futboldan anlamayan,saçma sapan bir yorum yapmışsın, senin ne haddine ki, BEŞİKTAŞA küçük dersin ne gibi bir acın varki sana bunu dedirtmiş ülke ekonomisine renkliler kadar zarar vermemiştir,araştır ve yorumunu öyle yap…

yanıt16
yanıt2
şahabettin Ayyıldız:

Türkiye ye gelen yabancı hocalara anormal avantajlarla sözleşme yapıldığı için kovamıyorlar

12
2
yanıtYanıtla
Cengiz Orhan:

Kim varsa istifa etsin komple

2
1
yanıtYanıtla
Emre Kurt:

beşiktaş her geçen gün bu portekizli zat sebebiyle sıradanlığa, vasatlığa alışmaya başladı ki bu çok tehlikeli bir şeydir.Mağlubiyet veya beraberlik aldığında şaşırmayan Beşiktaş taraftarı artık Santos’u göndermeli. Küçük takım olacaksa Beşiktaş hiçbir lafım yok, böyle devam.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title