Haberler

Tanıtım videosunda bomba Icardi detayı! Dzeko, Türkçe şarkı söyledi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Boşnak futbolcu Edin Dzeko'yu transfer ettiğini resmen açıkladı. Tanıtım videosunda yıldız golcünün Hande Yener'in, "Beni sev" şarkısını seslendirmesi dikkat çekti. Dzeko'nun o anları kısa sürede gündem oldu.

Fenerbahçe, Bosna Herseklifutbolcu Edin Dzeko'yu transfer ettiğini resmen açıkladı. Tanıtım videosunda Dzeko'nun Türkçe şarkı söylemesi kısa sürede gündem oldu.

"BENİ SEV" ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Boşnak futbolcu, tanıtım videosunda Hande Yener'in "Beni sev" şarkısını seslendirdi. Dzeko'nun o anları sosyal medyada gündem oldu.

"BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Sarılacivertliler, Edin Dzeko'yu video ile duyurdu. Videoda konuşan Dzeko taraftarlara, "Merhaba Fenerbahçe ailesi. Burada olduğum için çok mutluyum. Hepinizi görmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

YILLIK 4.2 MİLYON EURO ALACAK

Fenerbahçe'ye imza atan tecrübeli yıldız, sarı-lacivertlilerden yıllık 4.2 milyon euro maaş alacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hande Yener Edin Dzeko Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Hamdi Baba :

Son kullanma tarihi geçmiş futbolcuya neden bu kadar çok ödeme var. “ Belezoğlu 37 yaşına geldiğimde aman efendim bastonla mı sahaya çıkacak diyorduk “ şimdi ne oldu.

96
6
yanıtYanıtla
Kemal Gocer:

Taklitler askını yaşatır.

17
3
yanıtYanıtla
Google ile kayıt ol :

Sen 33'lük Valencia'ya 2,5 milyon verme, 38 lik adama 4,2 milyon ver. Ali Koç gidene kadar Fenerbahçeyi bırakmış bulunmaktayım... şampiyonluk yine hayal bu seneden

12
1
yanıtYanıtla
Oktay Şahin:

37 yaşında ki adamı anca alabildiniz(:

10
1
yanıtYanıtla
Ferhat Nusret Uruç:

Ya bak diyorum, fb ye transfer yasağı getirilmeli, bu adam ağır, yaşlı, beceriksiz, yavaş...ya şu inter-mancester city finalini izlediniz mi..

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title