Haberler

Süper Lig'in yayın ihalesine Kulüpler Birliği giriyor! Planladıkları sistemin Türk futbolunda benzeri yok

Güncelleme:

Süper Lig'in naklen yayın ihalesi yaklaşırken Kulüpler Birliği'nden Türk futbolunda benzeri görülmemiş bir hamle gelebilir. İhaleye girerek hakları satın almak isteyen Kulüpler Birliği'nin hedefi ise her maçı ayrı ayrı pazarlamak.

Kulüpler Birliği Vakfı, Türk futbolunun seyrini değiştirecek bir hamle için düğmeye bastı. Süper Lig'in yayın ihalesine girmek isteyen Kulüpler Birliği, TFF'ye 300 bin lira yatırdı ve ihale şartnamesini aldı.

KULÜPLER BİRLİĞİ ŞARTNAMEYİ ALDI

Sözcü'nün haberine göre, mevcut yayıncı kuruluş beIN Group'un ihaleye son anda girmesi veya beklenenden daha düşük bir teklifte bulunmasının önüne geçmek için Kulüpler Birliği hamle yaptı. TFF'ye 300 bin TL yatırarak ihale şartnamesini alan Kulüpler Birliği'nin maçları pazarlamak için de ayrı bir planı var.

HER MAÇI AYRI PAZARLAMAK İSTİYORLAR

Kulüpler Birliği'nin yayın haklarını alması durumunda ise planı her maçı ayrı ayrı pazarlamak. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili taraflardan resmi açıklama gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Hakan Acar:

bu aptallığı ancak kulüpler birliği başkanı Ali Koç düşünebilir. Türk futbolunu bitirdiniz çivisini çakacaksınız. Ali Koç halktan uzak herkesi zengin sanıyor. Kardeş 10 tane platforma para vereceğine iptv alır millet. Yasal olarak izleyen ben bile iptv ye geçerim.

74
30
yanıtYanıtla
MoonShine:

Kanka bizim halk cahil ve unutkandır. Böyle bir şey yaparsa Gs li x tv yi fenevli y tv yi beşiktaşlı z tv yi alır. Memnun bile kalır.

yanıt17
yanıt9
SAVAŞ GÜNAY:

Arkadaşlar maçları takip edenlerin yüzde 80 i kaçak izliyor zaten bunu ben söylemiyorum. Ali Koç muş Fener cincon muş halk cahilmiş falan boş bu yorumlar kaçak yayını engelleyemediğin sürece Lig sürekli değer kaybetmeye devam edecek bu kadar kaçak yayının olduğu lige kim para yatırmak ister.

yanıt19
yanıt25
süleyman koç:

savaş günay internetin olmadığı yıllarda daha değerliydi lig... yani yayını kaçak izleyenler değeri düşürmüyor.. değeri düşüren futbolcu profilleri , antrönör ve klüp profilleri...... reklam sahnesi oalrak gördükleri klüp başkanlıklarını, kendi şirketleri için kullanıp futbolu klüplerini sürekl izarara sokan yöneticiler..

yanıt7
yanıt0
SAVAŞ GÜNAY:

SÜLEYMAN kardeşim dediklerinde ligin kalitesini etkiler tamam ama sen bir işe gireceksin ama bunu satın alacak kitlenin yüzde 80 i kaçak yolla bunu temin edebiliyor.Neden o ülkede o işe para yatırasın ki bir etkisi yok demişsin ama bence en büyük etken bu. Zaten topun 45 dakika oyunda kaldığı ligde birde üzerine bu kadar kaçak yayın değil 85milyon euro 1 euro bile yatırmam

yanıt2
yanıt0
Burak Tunç:

izlemeyin gitsin. artık toplum olarak halkı sömürmeye çalışan bütün girişimlerden soyutlanmalıyız. biraz bilinçli hale gelmek gerekiyor. ona vereceğiniz para ile kendiniz halısahaya gidin hem spor yapmış olursunuz :D

41
3
yanıtYanıtla
G Fizik:

Ip TV, selçuksports engellenmedikçe havanızı alırsınız

24
5
yanıtYanıtla
Anastanapulos:

Tek tek kim alırki maçı, dizi izle daha heyecanlı

17
5
yanıtYanıtla
nihat göçmez:

fiyatlar bu kadar (aylık160 tl) olursa yeni fiyat en az 200 tl olur vede kimse almak istemez.yıllık 400 tl ye iptv alır.

15
2
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

malum ilan platformuna koyarlar maç günü:))))) Kulüpler birliğinden, çok izlenecek derbi, sorunsuz:)))

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title