Haberler

Süper Lig devinden Caner Erkin bombası! Herkes Beşiktaş derken ezeli rakibine gidiyor

Güncelleme:

Caner Erkin'in Fatih Karagümrük ile yolları ayırmasının ardından yeni adresinin neresi olacağı merakla bekleniyor. Adı sık sık Beşiktaş ile anılan deneyimli futbolcu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Caner Erkin'in Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile sürpriz bir şekilde yolları ayıran Caner Erkin'in yeni takımı netleşiyor. Deneyimli sol bekin Beşiktaş'tan sonra şimdi de Galatasaray'a imza atacağı iddia edildi.

İLK HEDEF RIDVAN YILMAZ

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray sol bek pozisyonu için Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz'ı renklerine bağlamayı istiyor. 21 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde İskoç ekibine resmi teklifi yapması bekleniyor. Galatasaray'da Rıdvan Yılmaz'ın alternatifi ise Caner Erkin.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Caner Erkin'in bonservisinin elinde ve maliyetinin az olması Galatasaray için bu transferi son derece cazip kılıyor. İddiaya göre, sarı-kırmızılılarda yöneticiler deneyimli futbolcuyla ilk görüşmeyi gerçekleştirdi ve prensip anlaşmasına vardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Caner Erkin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (2)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

KAM TU ANKARAGÜCÜ

9
2
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

demek ki tadi damaginda kalmis ki, yine dayak yemeye gelecek herhalde,

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title