Haberler

Suat Arslanboğa'nın kararı, Başakşehirli futbolcuları çıldırttı!

Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçının ilk yarısının son anlarında Guldbrandsen ile Douglas'ın ikili mücadelesinde iki oyuncu da yerde kaldı. Hakem, pozisyonda Beşiktaş lehine faul çaldı ve ilk yarıyı bitirdi. Douglas'ın kırmızı kart görmesi gerektiğini düşünen Başakşehirli futbolcular da bu karar sonrası çılgına döndü.

Karşılaşmada ilk yarının son anında Medipol Başakşehir'in geliştirdiği ani atakta hakem Suat Arslanboğa'nın verdiği karar, konuk takımdan yoğun itiraz gördü.

Maçın 45+1. dakikasında ani gelişen atakta ceza sahasına hareketlenen Guldbrandsen, savunma oyuncusu Douglas ile girdiği ikili mücadele sonucunda yerde kaldı. Hakem Suat Arslanboğa, pozisyonun ardından Beşiktaş lehine faul kararı verdi. Medipol Başakşehir'in teknik heyet ve futbolcuları, pozisyonda Douglas'ın faul yaptığını ve bariz gol şansını engellediğini öne sürerek siyah-beyazlı futbolcunun kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde itiraz etti.

Suat Arslanboğa'nın kararı, Başakşehirli futbolcuları çıldırttı!

VAR'A GİTMEDİ, İLK YARIYI BİTİRDİ

Bu pozisyonun ardından Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına başvurmadan ilk yarıyı bitiren hakemin etrafında toplanan turuncu-lacivertliler itirazlarını sürdürdü. Hakem Suat Arslanboğa, itirazlar nedeniyle konuk takımdan İrfan Can Kahveci ile yedek kulübesinden Uğur Uçar ve yardımcı antrenör Stjepan Tomas'a sarı kart gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suat Arslanboğa Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (15)

Gemlik:

8taşlılar yine ağlasın. Bizi ince ince doğradılar diye. Bu ne peki? Beinsports parasını çıkaracak, idda şirketleri parayı götürecek diye alenen bu hata nasıl yapılır. Var kime var, kime yok? Yazıklar olsun böyle futbola da, adalete de. Dün adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diye tribünü inleten 8taşlılar bu gün de çıkıp konuşsun.

3
4
yanıtYanıtla
TROLLL:

BİLMEM FB liysen çok geriye gitmeye gerek yok ANKARAGÜCÜnün AUTUNU KORNERE ÇEVİRİP BERABERLİĞİ YAKALAMASINA BAK GSliysen HANGİSİNE BAKARSAN BAK ÇOK DÜRÜSTMÜŞ AYAKLARI YAPIPTA BURDA ZIRLAMA

yanıt3
yanıt1
Serdar:

Var niye Var

3
2
yanıtYanıtla
sermedar:

sen sorasın diye

yanıt1
yanıt1
GADDAR:

SİZ BİR DE FENEVBAHÇE İLE OYNAYINCA GÖRÜRSÜNÜZ HAKEMLERİ !!!

1
3
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ ÖMER:

çifte standartın ağa babası dünkü maçta vardı. . . hakemiiki eliyle itiyor sarı ile geçiştiriyor. . . bariz gol şansı yakalayan oyuncu düşürülüyor aleyhte düdük çalınıyor penaltı pozisyono için müdahele eden VAR yüzde yüz sıkıntılı pozisyon için inceleme gereği duymuyor. . . TÜRK FUTBOLU BU ŞEKİLDE TABİİKİ BİR YERE GİDEMEZ. . . YAZIKLAR OLSUN. . .

4
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

KESINLIKLE YANLIS KARAR. . . . HAKEM HATASI. . . . AMA BUNDA CAMIAALARIN HATASI YOK, HAKEMLER BERBAT. . . . DIYE DIYE BENDE USANDIM, AMA ISTE HER HAFTA BIR KAC COK CIDDI HATALAR, HANI BURDA KIMIN LEHINE, ALEYHINE HIC BI öNEMI KALMAD, HERKEZE VE HER AN CARPILABILIRI. . . . HAKEMLERIN SADECE ILK BES HAFTADA GöSTERDIKLERI PERFORMANS. . . . BEEEEERBAAAATTTT. . . .

3
0
yanıtYanıtla
M.Çek:

Ağlamayın , kaç senedir aldıklarınıza sayın. Torpillerle kaç senedir avrupaya gitmenizle sınır kapısından dönmeniz bir oluyor. Türk futboluna, ülke puanına bir katkınız olsun be asalak belediye şehirliler

1
2
yanıtYanıtla
antits:

Emek hırsızı akşam eve gidip nasıl uyuyabildi hayret. İşte kimi insan böyle hak yer üstüne rahatça uyuyabilir.

1
2
yanıtYanıtla
DELİ KADİR:

hakemler de insan hata yapabilir . . . . . . . . !!!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title