Haberler

Spor Yorumcusu Adnan Aybaba İflas Etti

Güncelleme:

Adnan Aybaba'nın mali sıkıntıda olduğu şirketi Rode Petrol Kimya iflas erteleme talebi ile mahkemenin yolunu tuttu ancak icra takipleri iki kişiyi kayyum olarak atadı.

İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre 12.5 milyon lira sermayeli şirketin tek ortağı Adnan Menderes Aybaba. Bir süre önce mali dengesi bozulan ve borca batık duruma gelen Rode Petrol Kimya Depolama ve Lojistik San. Tic.Limited Şti. için iflas erteleme başvurusu Bakırköy 6. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne yapıldı.

ŞİRKET BORCA BATIK

Hürriyet'in haberine göre; Dava başvuru dilekçesinde şirketin borca batık konuma geldiği, ancak iflas erteleme kararı verilmesi durumunda mali yapının düzeltilebileceği kaydedildi. Mahkeme şirket için ara kararını geçtiğimiz 18 Haziran günü verdi. Alınan kararda şirket için tedbir kararı verildi. Bu kararla birlikte şirket, icra takiplerine karşı korumaya alınmış oldu.

MAHKEME İKİ KAYYUM ATADI

Tedbir kararı ile birlikte şirkete iki de kayyum atandı. Şirket faaliyetleri, ataması yapılan kayyumlar tarafından denetlenecek. Şirketin dava dosyası ile ilgili ilk duruşma ise 17 Eylül günü yapılacak.

2 YIL ÖNCE DEVRALMIŞTI

İTO kayıtlarına göre 'akaryakıt' meslek grubunda yer alan şirketin faaliyet konuları arasında petrol ve petrol ürünleri ticareti ile depolama faaliyetleri bulunuyor. Edinilen bilgilere göre Rode Petrol akaryakıt ithalat ve ihracatı yapıyor. Ticaret sicil kayıtlarına göre 2011'de kurulan şirketin ilk kurucuları farklı iki isim. Daha önce merkez adresi Tuzla'da bulunan şirkete ortaklık yapısı da 2013 yılında değişti. Adnan Aybaba'nın şirketin yeni sahibi olarak kayıtlara girmesinden sonra merkez adres İstanbul Esenyurt Sanayi Mahallesi olarak değişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Adnan Menderes Adnan Aybaba Bakırköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

çobanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onlara bir şey olmaz iflas ettim, der borcunu devlet öder.

16
1
yanıtYanıtla
CİMİLLİ:

BETER OLSUN. ONUN İÇİN PROĞRAMLARDA YALAMANIN KIRALINI YAPIYORDU BİRİLERİNE YARANMAK İÇİN.

10
1
yanıtYanıtla
mazlum kader:

bu adam kadar dengesiz birini görmedim.

0
0
yanıtYanıtla
àddfffmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Samet aybaba ailesi harbi besiktasliydi hem takimi batirdi hemde para icin kendisini rezil etti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title