Haberler

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 23. hafta maçında TOFAŞ, sahasında Trabzonspor Medical Park’a 89-79 mağlup oldu.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 23. hafta maçında TOFAŞ, sahasında Trabzonspor Medical Park'a 89-79 mağlup oldu.

TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye TOFAŞ, Barış, Mejia, Crocker, Ivanov ve Copeland beşiyle başladı. Karşılıklı sayılarla başlayan maçında 5. dakikasını Bursa ekibi 10-8 önde geçerken, periyodu da 19-18 üstün tamamladı.

İkinci çeyreğin başında TOFAŞ, rakibi karşısında 13. dakikada skoru 28-20'ye getirdi. Bu dakikadan itibaren hücumda Kadji ile etkili olan Trabzobspor Medical Park 10'lık seriyle üstünlüğü eline alırken devreyi de 40-34 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğin başında 6-0'lık seriyle skora yeniden dengeyi getiren mavi-beyazlılar, öne geçme şansını iyi değerlendiremedi ve 25. dakika bordo-mavili ekibinin 47-46'lık üstünlüğüyle geçildi. Kalan bölümde Moody ile farkı daha da açan Trabzonspor Medical Park final periyoduna 10 sayı farkla önde girdi. (54-64)

Dördüncü çeyrekte farkı daha da açan Trabzonspor Medical Park 35. dakikada farkı 14'e çıkardı. (61-75) Kalan bölümde fark bir daha da açılırken mücadele sonunda TOFAŞ sahadan 89-79'luk skorla mağlup ayrıldı.

Mavi-beyazlılarda Tony Crocker 18 sayı-4 ribaund-3 asist, Chris Copeland 14 sayı-4 ribaund, Sammy Mejia 11 sayı-4 ribaund-8 asist, Kadir Bayram 9 sayı-2 ribaund-2 asist, Muhsin Yaşar 8 sayı-4 ribaund-3 asist ve Yiğit Arslan 8 sayı-2 ribaund-2 asistle oynadı.

TOFAŞ 2 Nisan Pazar günü 19.00'da Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe'ye konuk olacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sammy Mejia Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title