Haberler

Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka'yı 104-82 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, son şampiyon Pınar Karşıyaka'yı 104-82 mağlup etti.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka'yı 104-82 mağlup etti.

Ragland ve Josh Carter'ın üç sayılık basketleriyle maça başlayan Pınar Karşıyaka, 2. dakikada 6-2 üstünlük yakaladı. Konuk ekip, alan savunması yapan rakibi karşısında Josh Carter'ın yanı sıra Gabriel ile dışarıdan basket bulmaya devam etti ve 6. dakikada 19-14 üstünlük sağladı. Datome'nin skorer oyunuyla maça tutunan Fenerbahçe, bu oyuncu ile bulduğu basketle 8. dakikada ilk kez öne geçti: 20-19. Vesely ile pota altında hücumda etkili olmaya devam eden ev sahibi ekip, ilk çeyreği 26-23 önde tamamladı.

PINAR KARŞIYAKA RİTMİNİ YAKALAYAMADI

İlk çeyreğin son bölümlerinde hücumda ritmini yitiren Pınar Karşıyaka, 2. periyotta da kötü şut yüzdesinde kaldı. Melih, Ömer Faruk ve Berk gibi gençlerle sahada yer alan Fenerbahçe, yaptığı alan savunmasıyla rakibini durdurdu. Sarı-lacivertli takım, Berk'in basketiyle de 16. dakikada farkı 8 sayıya (37-29) çıkarırken, soyunma odasına 54-48 önde gitti.

Fenerbahçe'de Datome ilk yarıda 16 sayı üretirken, Vesely de 12 sayı buldu. Pınar Karşıyaka'da ise Justin Carter 11, Ragland 10 sayıyla ilk yarıyı bitirdi.

FARK 19 SAYIYA ÇIKTI

Sarı-lacivertli takım, ikinci yarıda oyunu tamamen kontrolü altında tuttu. İyi savunmasıyla rakibini zorlayan Fenerbahçe, hücumda rahat sayı buldu ve Vesely'nin basketiyle 3. periyot sonunda farkı 19 sayıya çıkardı: 81-62

Ev sahibi takım, son periyotta Kalinic ile etkili olurken, Melih'in 3 sayılık basketiyle 35. dakikada farkı 28 sayıya (96-68) çıkardı. Son dakikalarda Melih, Ömer Faruk, Ercan, Egehan ve Berk'ten oluşan genç bir beşle mücadele eden Fenerbahçe, karşılaşmayı 104-82 kazandı.

Sarı-lacivertli ekip, ribauntlarda rakibine 36-20 üstünlük sağladı. Fenerbahçe'de Vesely, ürettiği 20 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Fenerbahçe, bu sonuçla 7. maçında 4. galibiyetini elde ederken, Pınar Karşıyaka 2. yenilgisini aldı.

Kaynak: AA / Spor

Pınar Karşıyaka Justin Carter Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (5)

hakan:

en buyuk fenerrrrrrrrrrrrrrr

2
0
yanıtYanıtla
Jorge jesusMobil-IOS:

Bu haberi iyice arastırıp konuyu ögrenin benden size tavsiye yılın haberini yaparsınız... Bir dost

1
1
yanıtYanıtla
Jorge jesusMobil-IOS:

Aziz yıldırımla ali kocun yumruk yumruga kavgasını kimse bilmiyo dereagzı tesislerinde iyi habercili arastırmadan gecer

1
0
yanıtYanıtla
FB42:

Lan yürü git adamlar el ele kol kola. Adam başkanlığı bile ona bırakıyor. Neyin peşindesin amacın ne

yanıt2
yanıt0
Jorge jesusMobil-IOS:

aziz yıldırımın 1 milyon üye kampanyasında dereagzında klüp calısanını odasına cagırıp hakaret ettikten sonra dövdüğüde dogrudur... Bir dost

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title