Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, Derince Belediyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, Derince Belediyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Ligden küme düşmeme mücadelesi veren Adıyamanspor, bu hafta kendi evinde karşılaşacağı Derince Belediyespor maçına mutlak üç puan parolasıyla hazırlanıyor. İçinde bulunduğu ekonomik krize rağmen, kadrosuna ciddi takviyeler yaparak sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayan Adıyamanspor'da tüm gözler hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Derince Belediyespor maçına çevrildi.

İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan İbrahim Aslan, Derince Belediyspor maçının Adıyamanspor için 6 puan değerinde olduğuna dikkat çekerek, ligde kalma adına bu maçtan galip ayrılmak zorunda olduklarını dile getirdi.

Bu maçta taraftarlarına çok ihtiyaçları olacağını da söyleyen Aslan, "13 puanla kapattığımız sezonun ilk yarısından sonra ikinci yarıya kadromuza ciddi isimleri takviye ederek başladık. Bu transferlerden sonra gözle görülür bir toparlanma yaşayan takımımız ikinci yarıda karşılaştığı grubun güçlü takımları karşısında 4 maçta 5 puan toplamasını bildi. Pazar günü kendi evimizde ağırlayacağımız Derince ekibini mutlaka yenmemiz gerekiyor. Bunu da başaracak kadromuz var" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Derince Belediyespor Adıyamanspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title