Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup takımlarından Siirtspor'da teknik direktör Orhan Kapucu, Beşikdüzüspor ile yapılan karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'da teknik direktör Orhan Kapucu, Beşikdüzüspor ile yapılan karşılaşmayı değerlendirdi. Teknik direktör Kapucu, karşılaşmada güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kendi saha ve seyircileri karşısında çıktıkları ilk maçta üç puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kapucu, takımın henüz hazır olmamasına rağmen alınan galibiyetin daha anlamlı olduğunu söyledi.

Kapucu, "Takım henüz hazır değil. Buna rağmen Beşikdüzüspor karşısında çok güzel bir oyun ortaya koyduk. Rakip takım çok koşan, çok mücadele eden bir takımdı. Biz top koşturup rakip takımı yormaya çalıştık. Maçın büyük bir bölümünde bunda da başarılı olduk. Ancak maçın son dakikalarında oyuncularımızın henüz hazır olmamaları nedeniyle adalelerinde çekilmeler oldu. Bu durum farklı galibiyete ulaşmamızı engelledi. Bu sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Seyircimiz önündeki ilk maçımızda galibiyet almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu galibiyeti Valimiz Ahmet Aydın, milletvekilimiz Osman Ören ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşikdüzüspor Siirtspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title