Haberler

"22 Ocak'a Kadar Gelişme Olmazsa Takımı Ligden Çekeceğiz"

Güncelleme:

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, 22 Ocak akşamına kadar bir gelişme olmazsa takımı ligden çekmek zorunda kalacaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'da kulübü başkanı Cengiz Özkan, 22 Ocak akşamına kadar bir gelişme olmazsa takımın ligden çekilmek zorunda kalacaklarını söyledi.

Özkan yaptığı açıklamada, "Kulübü maddi sıkıntılardan kurtarmak için yurt çapında bazı iş adamları ile görüşmeler yapıyoruz. Yaklaşık 200 bin lira bulamazsak transferi açamayacağız ve takımı ligden çekmek zorunda kalacağız. Kulübümüz, kaleci antrenörü ve 2 futbolcunun federasyona başvurusu nedeniyle bu duruma geldi. 3 yıl önce kaleci antrenörlüğü yapmış İsmail Hakkı ve o dönemde futbol oynamış Ahmet Kesim ile anlaşabiliyoruz. Ama kendisi Bozüyüklü olan ve yıllarca Bozüyükspor kaptanlığı yapan Serdar Göçerler ile anlaşamıyoruz. Göçerler, 80 bin lira alacağını almadan federasyondaki başvurusunu kaldırmıyor. Bizi en çok üzen bu. Şu anda yurt çapında bazı iş adamları ile görüşüyoruz. 22 Ocak Çarşamba günü akşamına kadar bir gelişme yaşanmazsa takımı ligden çekeceğiz. Şu anda takımda 5 oyuncu bulunuyor. Diğer futbolcular, başka kulüplerle anlaşarak gitti. Bizim tek amacımız, takımın yeniden sahaya çıkması. O yüzden görüştüğümüz iş adamlarına yönetimi devretmeyi planlıyoruz. Bozüyükspor'un bu sıkıntılı durumdan kurtulması için, takımı devretmeye hazırız. Ne yazık ki, sahada kaybetmediğimiz ligi, masa başında kaybediyoruz" dedi.

Başkan Cengiz Özkan, takımı ligden çekmeleri durumda Bozüyükspor'un 3. lige düşeceğini, federasyonla sıkıntıların çözülmemesi durumunda ise amatör lige kadar düşeceğini sözlerine ekledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title