Haberler

Spor Toto 2. Lig

Zor günler yaşayan ve maddi sıkıntılar nedeniyle ligden çekilmesi gündeme gelen Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bozüyükspor'da taraftarlar, takıma destek çağrısı yaptı.

Zor günler yaşayan ve maddi sıkıntılar nedeniyle ligden çekilmesi gündeme gelen Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bozüyükspor'da taraftarlar, takıma destek çağrısı yaptı.

Cemalettin Köklü Parkı önünde toplanan bir grup taraftar, önce Çınar Taksi kavşağına ardından Cumhuriyet Meydanı'na kadar tezahüratlar ve sloganlar eşliğinde yürüdü.

Cumhuriyet Meydanı'nda taraftarlar adına açıklama yapan Muhterem Ünlü, milletvekilleri, Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine ve ilçedeki sanayicilere yüklendi.

Kendilerini küçük bir aile zannedenler ile sandıkta görüşeceklerini söyleyen Ünlü, "Sayın Fahrettin Poyraz, Gaziantepspor karşılaşması sonrasında soyunma odasına girerek bu takım Ahmet Berberoğlu'nun takımı değil, bizim takımımız dediniz. Şu an neredesiniz. Her türlü desteği vereceğiz dediniz. Hiç bir destek göremiyoruz. Sayın Bahattin Şeker oğlun Mustafa Şeker'i Eskişehirspor yönetimine sokmak için 1 trilyon para verirken, Bozüyükspor'u neden yalnız bırakıyorsun? Bozüyük'te ekmek yiyorsunuz, parayı gidip Eskişehir'e yatırıyorsunuz. Sayın ticaret odası yetkilileri 14 tane kombine kart alıp da 20 milyar veriyorsunuz. Ekmeği Bozüyük'te yiyorsunuz. Bozüyük'e gelince bir kuruş yok. Bütün fabrikalar Bozüyük'ün ekmeği yiyor ama maalesef Bozüyükspor'a bir faydaları yok. Takımımız ligden çekiliyor. Neredesiniz? Takımımıza büyük paralar lazım değil. Şu anda 200 milyarı bulsak belki de takımımız bu zor durumdan kurtulacak. Ama ne milletvekillerimizden destek var. Ne siyasilerimiz ne de sanayicilerimizden gerekli olan desteği göremiyoruz. Şu an bizlere destek olan sadece Nail Dağlı'yı görüyorum. Bozüyük Belediyesi rant için mi birbirini yiyor? Bozüyükspor da rant olmadığı için mi el atmıyorsunuz. Bozüyükspor sizin takımınız değil mi? Bizi küçük bir aile zannedenlerle seçimde görüşeceğiz" dedi.

Taraftarlara, Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı Nail Dağlı ve partililerinin yanı sıra bazı İşçi Partisi üyeleri de destek verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fahrettin Poyraz Ahmet Berberoğlu Gaziantepspor Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title