Haberler

"Maddi Kaynak Bulamazsak Takımı Ligden Çekeceğiz"

Güncelleme:

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, maddi sıkıntıları çözemedikleri takdirde takımı ligden çekeceklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, maddi sıkıntıları çözemedikleri takdirde takımı ligden çekeceklerini söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Özkan, kulüpteki maddi sıkıntının artarak devam ettiğini belirterek, "Yönetim olarak elimiz kolumuz bağlandı. Yolda yürüyemez olduk. Uzun zamandır yönetim olarak kaynak bulma çabalarımız devam ediyor. Ancak çabalar maalesef sonuçsuz kalıyor. Yönetime geldiğimiz günden beri kulüp içindeki sıkıntılar devam ediyor. Bugüne kadar yönetim kurulu üyeleri olarak elimizden gelenin fazlasını yaparak takımı ligde tutmaya çalıştık. Ancak gelinen noktada maddi anlamda yapabileceğimiz bir şey kalmadı. Kimseden destek göremiyoruz. Birkaç gün içinde maddi kaynak bulamazsak takımı ligden çekeceğiz. Çünkü elimizde, ligde mücadele edecek futbolcu ve onların başında sahaya çıkacak hoca kalmayacak. Teknik direktörümüz Sait Ulvi Özdemir'e bir süreliğine izin verdik. Maddi sıkıntılar çözülürse takımın başına gelecek. Bugün itibariyle de takımı kamptan geri çekiyoruz. Kampta bulunan futbolcularımız, belirsizlik ortamı nedeniyle kendilerine takım aramaya başladı. Duyarlı Bozüyük sevdalısı iş adamlarımızdan destek bekliyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title