Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, son 7 maçında 19 puan toplayarak ilk yarıyı 5. sırada tamamladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, son 7 maçında 19 puan toplayarak ilk yarıyı 5. sırada tamamladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor camiası takımın sezon sonunda PTT 1. Lig'e çıkacağına inanıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, 2-1 kazanılan Bozüyükspor maçından sonra PTT 1. Lig hedefi için iddialı açıklamalar yapıldı. Kulüp Başkan Vekili İhsan Uğur, sezonun ilk haftalarında dikiş tutturamadıklarını belirterek, "Son haftalarda başarılı sonuçlarla 1. Lig ışığını gördük. Önemli olan işler kötü giderken takımın arkasında durmaktır. Bu noktada teknik heyet ve takıma hep güvendik. Geçen hafta lideri deplasmanda yendik. Bu galibiyetin hemen arkasında ligin altındaki takımla oynamak motivasyon açısından kolay olmadı. Saha zemini de istediğimiz gibi değildi. Erken gol yeyince de biraz sıkıntı yaşadık. Özellikle ikinci yarıda baskıyı artırarak kazanmasını bildik. Teknik heyet isterse transfer yaparız. İnşallah bir üst lige çıkacağız. Bu sözü buradan veriyoruz. Yeter ki kent bu takıma inansın ve destek versin" dedi.

"HESAPLARIMIZ ŞAMPİYONLUK İÇİN"

Kaptan Erhan Eren ise, bu performansı ikinci yarıda devam ettirerek PTT 1. Lig'e çıkmanın hesaplarını yaptıklarını vurgulayarak, "Ligde kolay maç yok. Her takımın hedefi var ve bunun için puan mücadelesi veriliyor. Bozüyükspor maçının da zor geçeceğini düşünmüştük. Şanssız bir golle 1-0 yenik duruma düştük. Maçı çevireceğimizi biliyorduk. Nitekim üstün oynayarak golleri bulduk. Çok farklı kazanabilirdik fakat önemli olan kazanmaktı, bunu da başardık. Artık ikinci yarıya iyi hazırlanarak, bu performansımızı lig sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. PTT 1. Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyoruz" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Bozüyükspor Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title