Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Çanakkale Dardanelspor, Sturm Graz'da forma giyen forvet oyuncusu Serkan Çiftçi'yle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çanakkale Dardanelspor, Sturm Graz'da forma giyen forvet oyuncusu Serkan Çiftçi'yle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Dardanelspor, Borussia Dortmund forması giyen Ensar Enes Baykan ve Almanya'nın Arminia Bielefeld takımı altyapısında oynayan Hakan Barış'ın ardından şimdi de Avusturya'nın Sturm Graz takımında forma giyen forvet oyuncusu Serkan Çiftçi'yle sözleşme imzaladı. Çanakkale'ye gelen genç forvet, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Dardanelspor Tesisleri'nde futbol direktörü Tamer Tuna ile bir araya geldi.

Serkan Çiftçi, Dardanelspor Yönetim Kurulu Üyesi Suat Durak'ın da katıldığı imza töreniyle, Dardanelspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Dardanelspor Futbol Direktörü Tamer Tuna, "Uzun süredir takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Aramıza katıldığı için çok mutluyuz. Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Genç futbolcu Serkan ise, Türkiye'de oynamaktan mutluluk duyacağını belirterek, "Hedefleri olan bir kulübe geldim. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çanakkale Dardanelspor Serkan Çiftçi Graz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title