Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor, İsmail Ertekin’den boşalan teknik direktör koltuğuna İsmet Taşdemir’i getirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor, İsmail Ertekin'den boşalan teknik direktör koltuğuna İsmet Taşdemir'i getirdi.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda hedefini PTT 1. Lig olarak belirleyen Kocaeli Birlikspor, uzun süren teknik direktör sorununu genç çalıştırıcı İsmet Taşdemir ile çözdü. Geçtiğimiz devre arası göreve gelen ancak bekleneni veremeyen tecrübeli teknik direktör ile yollarını ayıran Kocaeli Birlikspor yönetimi, uzun süren görüşmelerin ardından genç teknik adam İsmet Taşdemir ile 1 yıllığına anlaşma sağladı. Kocaeli Birlikspor Kulübü'nde gerçekleşen imza törenine kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, yöneticiler, Zeki Yüksel, Kemal Demir, Oktay Köse ve teknik direktör İsmet Taşdemir katıldı. Taşdemir'in yardımcılıklarını Cem Yanık, Ahmet Seçgin, İrem Özdemir, Göksel Gencer yapacak.

"HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM"

Teknik direktör İsmet Taşdemir imza törenin ardından yaptığı açıklamada, "Hedefleri olan bir takıma geldim. Aynı grupta olmamızdan dolayı geçtiğimiz sezon da Kocaeli Birlikspor'u yakından takip ediyordum. Takıma yabancı değilim. Futbolcularımızı da yakından tanıyorum. Geçen sene ulaşılamayan hedeflere, bu sezon hep beraber el ele verip, kentle birlikte bir bütünlük sağlayıp beraberce ulaşırız diye düşünüyorum" dedi.

"ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ İÇ TRANSFER"

Transfer konusuna da değinen teknik direktör Taşdemir, "Transfer yapacağız. Öncelikli hedefimiz iç transferi çözerek dış transfere yönelmek olacak. İç transferi tamamlar tamamlamaz, bayramdan önce bir toplanma yapacağız. Adaptasyon idmanlarının ardından da bayramdan sonrada belirlenen kamp yerinde ilk etap kampımızı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

"BAŞARIYA AÇ BİR TEKNİK ADAM ARADIK"

Kulüp başkanı Fahrettin Kandemir ise, "Geçtiğimiz sezon çok tecrübeli isimlerle çalıştık. Ancak maalesef beklenen hedeflerimize ulaşamadık. Bu yıl teknik direktör arayışlarında, bu ligi tanıyan, başarıya aç, hedefleri olan ve genç bir teknik direktör arayışlarında olduk. Bu arayışımızı da Diyarbakır Belediyespor'u geçtiğimiz dönem çalıştıran İsmet Taşdemir ile çözdük. Kendisiyle bir yıllığına anlaştık. Bu ekiple birlikte bu yıl, daha sistemli, daha organize, daha yırtıcı bir takım olacağımıza inanıyorum. Hedeflerimiz aynen devam ediyor. Bu ekiple birlikte biz bir üst lige çıkacağız" şeklinde konuştu.

"6'YA YAKIN TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transfer çalışmalarına ilişkin bilgiler veren başkan Kandemir, "Tüm kulüplerde olduğu gibi bizde bu yıl, bütçemizi daha makul seviyeye çekme konusunda yönetim kurulu olarak aldığımız bir karar var. Öncelikle iç transferde görüşmelerimizi başlattık. Futbolcularımızdan iç transferde bu sezon fedakarlık etmelerini isteyerek iç transferi çözmeye çalışacağız. Arkasından da hocamızın vermiş olduğu rapor doğrultusunda dış transferimizi gerçekleştireceğiz. İç transferi sorunsuz bitirmemiz durumumuzda 6'ya yakın transferle dış transferi tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

İSMET TAŞDEMİR KİMDİR?

1990-91 sezonu başında Ümraniyespor formasıyla profesyonel kariyerine başlayan İsmet Taşdemir, 2009-10 sezonu sonunda ise profesyonel futbol yaşantısına son vererek teknik direktörlüğe başladı. Futbolu bıraktıktan sonra, Sivasspor'da antrenörlüğe başlayan İsmet Taşdemir, 2010-11 sezonu ortasında ise futbolu bıraktığı kulüp olan Türk Telekomspor'da teknik direktörlük görevine geldi. 2011-12 sezonu ortasında ise Samsunspor'da yardımcı antrenörlüğe getirildi. Daha sonra sırasıyla Kardemir Karabükspor, Konyaspor ve son olarakta geçtiğimiz sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulübünde teknik direktörlük yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Ertekin Kemal Demir Oktay Köse Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title