Haberler

Konyaspor'un teknik direktör Aykut Kocaman'ı yeniden göreve getireceği iddiası

Güncelleme:

Konyaspor Kulübü'nün teknik direktör Aykut Kocaman'ı yeniden göreve getireceği yönünde haberler basında yer aldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada teknik direktör İlhan Palut ile yola devam edileceği belirtilerek iddialar yalanlandı.

Süper Lig'de yoluna yenilgisiz devam eden Konya spor, bazı basın yayın organlarında çıkan "Süper Lig'de Aykut Kocaman sürprizi. Eski takımı talip oldu" şeklindeki haberleri yalanladı. Kulüpten "Asılsız habere ilişkin yalanlama" başlığıyla internet sitesinden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

''İLHAN PALUT İLE DEVAM EDECEĞİZ''

"Bir internet sitesinde yer alan 'Süper Lig'de Aykut Kocaman sürprizi! Eski takımı talip oldu' haberi, tamamen hayal ürünüdür. Bilindiği gibi İttifak Holding Konya spor'umuz, teknik direktörümüz İlhan Palut önderliğinde Süper Lig'de namağlup yoluna devam etmektedir. Hocamız ile karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörüyle yolumuza devam ettiğimizi ve uzun yıllar birlikte çalışmayı hedeflediğimizi belirtmek isteriz. Galatasaray maçı öncesi art niyetle hazırlanan bu ve benzeri haberlere taraftarımızın ve spor kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz."

Konyaspor, Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 3 galibiyet ve 5 beraberlikle 14 puan topladı.

Doğruluk Kontrolü
"Konyaspor'un teknik direktör Aykut Kocaman'ı yeniden göreve getireceği iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"Konyaspor Kulübü'nün teknik direktör Aykut Kocaman'ı yeniden göreve getireceği yönünde haberler basında yer aldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada teknik direktör İlhan Palut ile yola devam edileceği belirtilerek iddialar yalanlandı."

Kaynak: AA / Spor

Aykut Kocaman Konyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title