Haberler

Serhat Akın ateş püskürdü! Hakem hakkında bomba iddia

Güncelleme:

Hakem Ali Şansalan'ın maçın önüne geçen yönetimi gündemi salladı. Kim'in atılması ve ardından çıkan kartlar Fenerbahçelileri çıldırttı. En sert yorumlar Serhat Akın'dan geldi. Eski F.Bahçeli futbolcu Serhat Akın, "Bu hakem art niyetli değilse ben de bir şey bilmiyorum. Takımı sahadan çekin. Bunun gibi hakemler olduğu sürece futbol seyredilmez. Türkiye'de futbolu bitirdiler, yazık çok yazık" ifadelerini kullandı.

'Kadıköy boğası' lakaplı eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, sosyal medyadan hakem Ali Şansalan'ın kararlarını ağır şekilde eleştirdi. Akın, Ali Şansalan'ın art niyetli olduğunu iddia etti.

Hakeme en ağır yorumlar Serhat Akın'dan geldi! İçinden geçenleri tek tek sıraladı

"FUTBOL SEYREDİLMEZ"

Serhat Akın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bunun gibi hakemler olduğu sürece futbol seyredilmez yazıklar olsun! Nwakaeme içinden geçti hakemin kart vermedi, 2 hamlede Kim Min-Jae atıldı. Nwakaeme kaptan değil içinden geçti hakemin, Gustavo kaptan değil direkt sert yapıp sarı gösteriyor. Eğer bu hakem art niyetli değilse ben bir şey demiyorum. Bu hakemin devam etmesine izin verenlere de yazıklar olsun. Ben olsam çekerim takımı yazıklar olsun ben bunun kadar boş bir hakem görmedim. Türkiye'de futbolu bitirdiler, yazık çok yazık" ifadeleriyle isyan etti.

Hakeme en ağır yorumlar Serhat Akın'dan geldi! İçinden geçenleri tek tek sıraladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serhat Akın Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

Çınar Saraç:

Maç zevkli idi ama hakem taraf tutarak maçı Trabzon’a verdi ,

46
28
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

pozisyonların hepsi doğruydu kimse ksura bakmasın her yenilgide başkasında mana aramayın

20
18
yanıtYanıtla
cüneyt dönmez:

Serhat dediğin gibi , sen bişey bilmiyorsun.

10
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title