Haberler

GZT Giresunspor geleceğe umutlu bakıyor

Güncelleme:

Süper Lig ekibi GZT Giresunspor'da Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kurt, "Biz takımımızın potansiyelini biliyoruz.

Süper Lig ekibi GZT Giresunspor'da Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kurt, "Biz takımımızın potansiyelini biliyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Puan durumunda bulunduğumuz konum Giresunspor'un oynadığı futbolun karşılığı asla değil" dedi.

GZT Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kurt, İhlas Haber Ajansı'na çok özel açıklamalarda bulundu. Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kurt, "Fikstür dezavantajını da göz önünde bulundurarak bir değerlendirme yapacak olursak ilk 8 haftada sırasıyla; Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Konyaspor, Fenerbahçe, Kayserispor ve Göztepe maçları ile sezona başladık. Bu zorlu periyotta iyi futbol ortaya koymamıza rağmen ilk 4 haftada iyi oyunumuzu sonuca yansıtamadık ve puan alamadık. Son 4 maçımızda ise 5 puan topladık. Takımımızda taşlar yerine oturmaya başladı. Son 2 maçta yenilmeden 4 puan elde ettik ve milli araya üzerimizdeki karabulutları dağıtarak moralli girdik" diye konuştu.

Yakaladıkları ivmeyi milli aradan sonra sürdürmek amacında olduklarını ifade eden Kurt, "Biz takımımızın potansiyelini biliyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Puan durumunda bulunduğumuz konum Giresunspor'un oynadığı futbolun karşılığı asla değil. Milli aranın ardından sahamızda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geleceğiz. Rizespor ile çok iyi ilişkilerimiz var, öncelikle Karadeniz'in iki güzide kulübünü karşı karşıya getirecek olan bu derbi maçında rakibimizi Giresun'da en iyi şekilde ağırlayacağımızın ve bunun yanı sıra yeşil sahada fair play çerçevesinde kazanmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Göztepe maçından sonra oyuncularımıza verdiğimiz izin perşembe günü bitecek ve Rizespor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Lige verilen milli arayı eksiklerimizi gidermek için iyi bir fırsat olarak görüyoruz. Aranın ardından Rizespor müsabakasıyla birlikte iyi bir seri yakalayıp hem oynadığımız futbolla hem de aldığımız başarılı sonuçlarla taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Kurt Giresunspor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title