Haberler

Güntekin Onay'dan Türk futbolseverlere Fatih Terim sitemi: Avrupa'da daha çok değer görüyor

Güncelleme:

Galatasaray-Gaziantep FK maçından önce yayıncı kuruluş ekranlarında karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulunan Güntekin Onay, Fatih Terim'i yere göğe sığdıramadı. Rakip takım taraftarlarının Terim'i sevmediğini belirten Onay, "Fatih Terim, Avrupa'da bizde olduğundan daha çok değer görüyor" dedi.

Galatasaray-Gaziantep FK maçı öncesi beIN Sports ekranlarında sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim için övgü dolu yorumlarda bulunuldu. Deneyimli yorumcu Güntekin Onay, deneyimli hocaya toz kondurmazken Fatih Terim'in Türkiye'de yeterli değeri görmediğini söyledi.

Güntekin Onay'ın açıklamaları şöyle:

"FATİH TERİM'İ ÖVÜNCE KIZIYORLAR"

Play-off sezonunda Semih Kaya'yı oynattı 20 yaşında, Emre Çolak'ı oynattı 19 yaşında. Ozan Kabak'ı oynattı 6 ay sonra Almanya'ya transfer yaptı. Hocanın böyle bir özelliği var. Gençlere değer veriyor. Fatih Terim'i övünce kızıyorlar. Diğer takım taraftarları sevmiyor anlıyorum ama başarıları belli.

"AVRUPA'DA BİZDE OLDUĞUNDAN DAHA ÇOK DEĞER GÖRÜYOR"

İtalya'ya gidiyor inanılmaz biz saygı. Fatih Terim, Milano'da da saygı görüyor, Londra'da da. Maurizio Sarri, övgü yağdırıyor, Jose Mourinho benzer şeyler söylüyor. Lokomotiv Moskova teknik direktörü, onu övüyor. Fatih Terim, Avrupa'da bizde olduğundan daha çok değer görüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güntekin Onay Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (2)

Mehmet Aksoy:

Fatih Terim yılda 3 mly euro kazanıyor . Onun hakkında yazı yazanlar ayda 15bin TL .Terimin bazı gazetecilere her ay 2. bir maaş verdiği söylentisi var . Bu yüzden Terimi övenlere satılmış gazeteci diye bakılıyor . Yoksa Terimi içinden gelerek öven varsa sorun yok . Terimi beyenmiyenler de kendilerine göre haklı . Terim kariyeri boyunca hem çok şanslı idi hem de hep kirli güçleri arkasına almak akıllılığını yaptı . Güç odakları ile işbirliği yaptı . Spor adamı olarak doğru bir karakter değil .

3
15
yanıtYanıtla
Canmen:

Aga,GS,FB ve BJK berbatlar...Durum Itibariyla...Üstün Madalyalik nee görmüsse artik...en zevklisi ve hakkiyla TS ve usta aayaklari su an...sadece genc Abdülkerim azicik sanssiz,onuda sakatliklarina veriyorum...bi Fenerli olarak taktirlerim Sy.Avci Hoca ve TS ekibi ve Takimina...yeterki fokuslari Futbolda kalsin...onuda Avci Hoca mükemmel isliyor...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title