Haberler

Spor Bakanı Kasapoğlu'nun paylaştığı ankette Alex, Hagi'yi az farkla geride bıraktı

Güncelleme:

Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kişisel twitter hesabından eski Fenerbahçeli Alex ile eski Galatasaraylı Hagi'nin bulunduğu bir anket yayınladı. Takipçilerin büyük ilgi gösterdiği ankette Alex, yüzde 47,3 oy alırken, katılanların yüzde 46,5'i Hagi'yi tercih etti.

Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kişisel twitter hesabından eski Fenerbahçeli Alex ile eski Galatasaraylı Hagi'nin bulunduğu bir anket yayınladı.

Kasapoğlu'nun "Bana göre her ikisinin de yeri çok farklı ancak bu soru anketlerin vazgeçilmezi. Hagi mi Alex mi?" notuyla paylaştığı anket takipçiler tarafından büyük ilgi gördü.

ALEX, KIL PAYIYLA BİRİNCİ OLDU

Eski Fenerbahçeli Alex ankette yüzde 47,3 oyla birinci olurken, katılımcıların yüzde 46,5'i Hagi'yi tercih etti. Takipçilerin yüzde 6,2'si de "Zor tercih" seçeneğini işaretledi.

Spor Bakanı Kasapoğlu'nun paylaştığı ankette Alex, Hagi'yi az farkla geride bıraktı

10 BİNİN ÜZERİNDE BEĞENİ ALDI

Ayrıca, 462,335 oyun kullanıldığı anket, 10 binin üzerinde beğeni aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Kasapoğlu Gheorghe Hagi Haberler

500

Yorumlar (11)

tlg06:

yeni yetmelerdir Alex''e verenler. Tamam o da süper topçu ama Hagi''yi canlı izlerken verdiği heyecan aksiyon paha biçilemezdi

24
12
yanıtYanıtla
Erdal:

Alex Haginin yanında bir iki gömlek aşağıda kalır . Alex küçük maçların oyuncusu idi .

20
11
yanıtYanıtla
hadi ordan:

Beşiktaşlıyım 41 yaşındayım. Futbol oynamış ve fanatik değil objektif bir futbolsever olarak kendi fikrim kesinlikle 1. Hagi 2. Alex

16
8
yanıtYanıtla
Musto:

Alex haginin tırnağı bile olamaz

13
8
yanıtYanıtla
zeki:

alex fbyi şampiyonlar liginde çeyrek finale kadar getirmeyi başarmış bir futbolcudur

7
7
yanıtYanıtla
Hakkı:

Bjk liyim ama hagi iki alex ederdi

8
4
yanıtYanıtla
ODTÜ İSTATİSTİK BİRİNCİSİ:

Alex''in kariyeri: Coritiba, Palmerias, Flamengo, Cruzeiro, Parma, FenerbahçeHagi''nin kariyeri : Farul, Studentesc, Steaua Bukarest, Real Madrid, Barcelona, Galatasaray(oyu futbol bilgisi olmayanlar kullanmış galiba)

6
4
yanıtYanıtla
fb:

sonuna kadar alexde souza alexin oyun kurucu özelliği becerileri klas hareketleri hagide yok alex sin tek eksiği ağır olmasıydı onun dışında mükemmel bir oyuncuydu zaten attığı goller yaptığı asistler ortada bakıldığı vakit hagi mi çok gol atıp asist yapmış yoksa alexmi tabiki alex de souza

5
3
yanıtYanıtla
irfan:

ya arkadaşlar alex iyi futbolcu olabilir. Ama oynadığı takımlara ve başarılarına bakarmısınız. Kaç kez oynadığı lide ve dünya arenasında boy göstermiş kupa kaldırmış. Dünyadaki futbol ile ilgilenen insanlara bu soruyu sorsanız hangi cevabı alırsınız. Açık ve net olarak HAGİ Türkiyeye gelen en iyi futbolcudur.

3
3
yanıtYanıtla
hakan:

ülkemize gelen en kariyerli oynadığı mevkide en rakipsiz futbolcu roberto carlostur .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title