Haberler

Şota: Ölüm Tehditleri Alıyorum

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, sportif direktör Süleyman Hurma ile kaptan Onur Kıvrak arasındaki gerginliğin ardından ölüm tehditleri aldığını söyledi.

Sezona 1-0'lık Bursaspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor'da Teknik Direktörü Şota Arveladze, sportif direktör Süleyman Hurma ile kaptan Onur Kıvrak arasındaki gerginliğin ardından ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Trabzonspor'da, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rabotnicki maçı öncesinde sportif direktör Süleyman Hurma ile kaleci Onur Kıvrak arasında yaşanan tartışmada Onur'un kadro dışı kalması kelimenin tam anlamıyla kıyameti koparmıştı. Onur'un apar topar Makedonya'dan İstanbul'a dönmesinin ardından Hurma ve Arveladze istifa etmiş, ancak yönetimin talebi üzerine görevlerine devam etmişlerdi. Günlerce konuşulan o olayı ilk kez detaylı biçimde anlatan Şota Arveladze, çok çarpıcı iddialarda bulundu.

"TEHDİTLER YÜZÜNDEN GİTMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜM"

"Ben Trabzon'da her şeyi yaşadım. Fakirlik dönemimde buraya geldim." diyen Şota, "Futbolumun zirvesine çıkıp Avrupa'ya gittim. O günkü Şota neyse bugünkü Şota arasında ne karakter ne de ahlak olarak fark etmedi. Aynıyım. Trabzonspor'da belki bir yılda yaşayacaklarımı 5 günde yaşadım. Telefonuma bir sürü tehdit geldi. Ölümle tehdit eden bile oldu. Gitmeyi bile düşündüm. Ama bu kaçmak olurdu. Kaldım ve savaşmak için buradayım. Trabzonspor'a katkı sağlamak için buradayım. Trabzonspor'da bir şeyler yaşanmış. Bu geçmişte de olmuş şimdi de olmuş. Herkes oyuncu alarak yanlışlar yapmış. Bunların bedelini bana ödettirmek haksızlık olur. Temizlik harekâtını sonuna kadar yapacağım. Pes etmek için değil inandığım ve bildiğim şeyleri yapmak için Trabzon'a geldim." dedi.

"12 OYUNCU SATMAK İSTİYORUZ, KİMSE ARAYIP SORMUYOR"

12 oyuncu satmak istediklerinin altını çizen Şota, "Çok oyuncu alınmış, yanlış yapılmış. Şimdi 12 oyuncuyu satıyoruz. Kimse arayıp sormuyor ve almak için kapımızı çalmıyor. Bu oyuncuları almak yanlıştı. Bu yanlışlarda kalıp ısrar etmenin bir anlamı yok. Elden çıkarmak, kulübün geleceği için çalışmak lazım. Herkes teknik adam olmuş. Bana mesaj atarak bilmem hangi takımda şu oyuncu var "onu al" diyor. Bir başkası "şunu al" diyor. "Stoper al" diyor." Golcü al" diyor. "Alma" diyen yok. Yeter ki oyuncu al. Ne olacak, kulübün parası gidecek diye sorgulayan yok. Bu takım geçtiğimiz sezon 29 oyuncu almış. Biz 4 oyuncu aldık diye kızıyorlar. Bir yere oturmaya çay içmeye gidiyorsunuz selam verdikten sonra transfer soruluyor. Kimi alacaksınız. Bu düşünceden kurtulmamız lazım." dedi.

"ONUR'UN SUÇU YOK!"

Onur-Süleyman Hurma gerginliğine de değinen deneyimli teknik adam, "Onur olayında Onur'un hiç suçu yok. Bir basın mensubu bana şöyle bir soru soruyor: "Onur'a destek verenleri gözden mi çıkardınız?" Takım içinde "Onur'u destekleyenler", " Şota'yı destekleyenler" ya da "Kayseri Kasımpaşa Grubu" diye ayırım mı olur? Hayır, sadece Trabzonspor olur. Bu tür grupların olduğuna inanıyorsanız zaten bir yanlışlık var demektir. Basın mensubu böyle düşünüyorsa şehir böyle düşünüyorsa, eski yeni yönetici böyle düşünüyorsa başarı olmaz." ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIM SAHAYA KORKARAK ÇIKIYOR"

"Oyuncuların sahaya çıkarken titrediğini görüyorum." diyen Şota, "Bu zorlukları bilerek kaldım. Olan bitenden, yaşananlardan haberim var. Olayı samimi olarak sahiplenmek gerekir. Bunun için herkese görev düşüyor. Oyuncuların sahaya çıkarken titrediğini görüyorum. Başarısız olmaktan korkuyorlar. Ben o duyguları yaşayan biriyim. Onlara çıkın oynayın ortada bir başarısızlık varsa olacaksa o başarısızlığı üzerime ben alıp sahipleneceğim. Korkmayın sizin üzerinize bırakmayacağım diyerek sahaya sürüyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Süleyman Hurma Şota Arveladze Onur Kıvrak Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (5)

M.Coskun:

@İBİZA, sanada yaziklar olsun

1
2
yanıtYanıtla
orhan:

Şenol hocaya yapanlar sota yada yaparlar trabzon taraftarının futbolu bildigini iddaedenler trabzonsporu sevmeyenler taraftar takimi ateşleyecegine takim taraftari ateşliyor

2
0
yanıtYanıtla
Bosna:

bravo sato!

0
1
yanıtYanıtla
Borem:

TSnin efsanelerindensin ve çok iyi bir insansın ama malesef TSyi başarıya götürecek tecrübe yok sende

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sota , Hurma ikilisinin basarili olacagini hic dusunmuyorum???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title