Haberler

    Sonsuzluğa Uğurluyoruz

    Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

    EN ZOR VEDA
    Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından Demirören Ailesi'ne taziye ziyaretleri dün de sürdü. İş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri başsağlığı dileklerini ve üzüntülerini iletti.
    Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle Demirören Ailesi'ne taziye ziyaretleri dün de sürdü.
    Demirören Ailesi'nin Kanlıca'da bulunan evine dün sabah saatlerinde taziye ziyaretine gelenler arasında İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve eşi Müberra Çalışkan, eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti milletvekili Efkan Ala, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ve eşi Neval Güler, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, CHP milletvekili Aykut Erdoğdu, MHP milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Semahat Arsel, Çiğdem Simavi, Şevket Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Mehmet Ali Yalçındağ, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay, Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen, Hürriyet Gazetesi yazarı Sedat Ergin, CNN Türk Genel Müdürü Bora Bayraktar, CNN Türk Haber Koordinatörü İrfan Sapmaz, Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı ve eski UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Rıdvan Dilmen, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Emir Sarıgül de vardı. Taziyeye gelen konukları aile fertleri ve Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal uğurladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Erdoğan Demirören İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title