Haberler

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'a transfer yasağı getirildi

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un eski futbolcuları Samir Nasri, Danilo Sousa Campos, Saso Fornezzi ile Gustavo Blanco Leschuk transferinden kaynaklı Shakhtar Donetsk'e olan toplam 4 milyon 500 bin Euro borcundan dolayı transfer engeli getirildi.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalya spor'a, geçmiş dönemde forma giyen futbolcularına yönelik borçlarından dolayı transfer engeli getirildi.Kırmızı-beyazlı kulüpte forma giyen Samir Nasri, Danilo Sousa Campos, Saso Fornezzi ile Gustavo Blanco Leschuk transferinden kaynaklı Shakhtar Donetsk'e olan toplam 4 milyon 500 bin euro borcun ödenmesinin ardından kırmızı-beyazlı kulüp transfer gerçekleştirebilecek.

Sezon başında kadro yapılanmasını genç oyunculara yönelik düzenleyen Fraport TAV Antalya spor ara transfer döneminde takıma yeni futbolcu dahil etmeyi planlamıyor. Fraport TAV Antalya spor'da Ali Şafak Öztürk'ün istifa kararının ardından Emin Hesapçıoğlu başkanlığında göreve devam eden yönetim kurulu üyeleri 9 Şubat'taki genel kurulda yeni başkanı belirleyecek.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'a transfer yasağı getirildi

ERSUN YANAL DA AYRILABİLİR

Öztürk'ün görevi bırakması sonrası teknik direktör Ersun Yanal da takımdan ayrılabileceği yönünde görüş belirtti. İkili görüşmede, teknik direktör Ersun Yanal, kırmızı-beyazlı kulübe Öztürk'ün gelecek planlaması ve vizyonu doğrultusunda göreve geldiğini hatırlattı. Öztürk de Yanal'a, genel kurula kadar göreve devam edip, yeni yönetimle görüşmesini talep etti. Öztürk'ün görevine devam etmesini talep ettiği sözleri sonrası Yanal, takımıyla 4 haftalık antrenman planını uygulamayı sürdürdü.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'a transfer yasağı getirildi

Kırmızı-beyazlı kulüp 9 Şubat'ta yapılacak genel kurul öncesi mevcut yönetim, kentin kanaat önderleriyle bir araya gelecek. Camianın önem verdiği, spor ve iş dünyasından isimlerden olacak geniş kapsamlı yönetim kurmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı kulüpte, yeni dönem genel kurul sonrası başlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Saso Fornezzi Samir Nasri Antalyaspor Haberler

500

Yorumlar (9)

emox:

fenerbahçeye neden gelmıyor bu yasak anlamıyorum

13
4
yanıtYanıtla
aa:

sezon başı transfer limiti koydular , sanırım sonradan bir şekilde kaldırdılar, anadolu takımlarına transfer yasagı konulabiliyorken, özellikle fenere bunu uygulayamıyorlar. . . . . . neden acaba?

yanıt3
yanıt2
Ultra aslan:

Anadolu takimi oldumu puan da silersiniz, transfer yasagida getirirsiniz.fenerin 5 katrilyon. borcu var 30 tane trasfer yapti,halende yapiyor ama kimse birsey demiyor.ASLINDA HERKEZE BI NIHAT ABI LAGZIM......

8
2
yanıtYanıtla
FİFİ:

AĞLAAAAAAAA

yanıt0
yanıt1
Aglama cocuk:

Sus aglama bebis

yanıt0
yanıt0
......:

nİhat bey fenevin santrafora ihtiyacı var bir 10milyon eurocuk daha limiti arttırır mısınız efenim.

6
2
yanıtYanıtla
KİNG:

Uefa Fenere avrupa yasağını basacak az kaldı. . .

4
2
yanıtYanıtla
Zzz:

Ne oldu Ali Şafak başkan hani kulübü büyük borçtan kurtarıp istifa etmiştin ne oldu?Antalya ya yıldız getireceğim diyip miyadi dolmuş futbolcuları getirip daha devre arasında yolladın.bir kulüpten 4 5 futbolcu alıyorsun ve ödenen gereken paraları ödemiyorsun.menejerlerle transfer yapmak kolay iş nereye kayboldun Ali Şafak başkan.kulup şimdi düşecek sonraki sene bir alt lige de düşer eee ne oldu senin büyük başkanlığına?kulüpler yasası yok tabi kulübü borca batır kaç git ne güzel memleket borç senin üstüne kalmayacak tabi!bir de vizyon falan diyerek Ersun yanal ı getiriyorsun kulübe teknik direktör diye.yazik bu taraftara millete iş adamından kulüp yöneticisi olmaz arkadaş profesyonelleri şart! saygılar.

3
0
yanıtYanıtla
deccala az kaldı:

darısı diğer 3 büyüklerin başına ÖNCE TFFnin KORUDUĞU FENEVAĞLAMABAXÇENİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title