Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Marcel Tisserand, İstanbul'a ayak bastı

Güncelleme:

Son dakika: Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Wolfsburg'lu defans oyuncusu Marcel Tisserand, İstanbul'a geldi. Fransız defans oyuncusunun kısa süre içerisinde sarı lacivertli kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kadrosuna kattığı isimlerle transfer döneminde adından söz ettiren Fenerbahçe, stoper bölgesine takviye yapmaya hazırlanıyor. Sarı laciveertliler, anlaşmaya vardığı Wolfsburg'lu Marcel Tisserand'ı bu akşam saatlerinde İstanbul'a getirdi.

Kongo asıllı Fransız defans oyuncusunun kısa süre içerisinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Transfer döneminde bir çok isme imza attıran sarı lacivertlilerde Tisserand, kadroya dahil olan 12. isim olacak.

Son Dakika: Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Marcel Tisserand, İstanbul'a ayak bastı

"UMARIM HER ŞEY YOLUNDA GİDER"

Ayağının tozuyla kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Şu anda İstanbul'da olduğum için mutluyum. Uzun zamandır görüşme halindeyiz. Umarım her şey yolunda gider ve takım arkadaşlarımla birlikte olurum" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN UÇAK GÖRSELİYLE DUYURULMUŞTU

Fenerbahçe, Marcel Tisserand'ın İstanbul'a geleceğini sosyal medya hesabından yaptığı uçak görselli paylaşımıyla duyurmuştu.

Son Dakika: Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Marcel Tisserand, İstanbul'a ayak bastı

WOLFSBURG'LA 23 MAÇA ÇIKTI

Son olarak Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolsburg'ta forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon yeşil beyazlılarla çıktığı toplam 23 maçta 1 gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (8)

şike bahçe:

oyuncu olsa ona şaşarım

2
5
yanıtYanıtla
NANNi Pörsill Yildizlarinida Gördük:

Birda ASLAN GS DROGBA FALCAO YILDIZLARINIDA GÖRDÜK TABi FENEVDEKi CAKMA SAPSAL YILDIZLARA ALISTIK

0
6
yanıtYanıtla
SARBİ:

FALCAO MU??? HAHAHAAA

yanıt1
yanıt0
fenerly:

cahanlar , lefterler , canlar , fikretler. Hala sevilen birer abidedirler. anlamazsın sen. Ha illa ki yıldız mı istiyorsun ?ANELKA, CARLOS, ORTEGA, ALEX, NANI, V. PERSIE, DIEGOhepsi dünya yıldızı. . .

yanıt1
yanıt0
Muzo:

Yahu, anlaşılır gibi değil. Bu takımların harcama limitleri açıklananlardan farklı mı ki hiç bir sıkıntı yokmuş gibi transfer yapıyorlar.

1
2
yanıtYanıtla
bilgi:

vah. vah. vahaah. neyapsak acaba. ülkenin anah tarını mı teslim edelim. bir. futbolcu gelmiş istan bulumuza ayak basmış. altına. kırmızı halılar. serelim. etrafına hiz metciler danış manlar sekreterle. verelim. sakın üzmeyelim sonra. ülkemizi halinice olur. düşünemiyorum. ulan altıüstü. bir. oyuncu. be . nekadarda. kıymetliymiş. durum. ne hallerde. cephedeki en değerlisi. onlar. bu değeri askermize veremiyorsunuz yazıklar olsun. bu kulüplere. ve. onlara. verdiğiniz parala

1
1
yanıtYanıtla
espanyol:

sergen artık feneri rahat bırak bi işe yaramıyosun

1
0
yanıtYanıtla
bilgin:

çaptan düşmüş . posa. olmuş. ları. burada tamir. edilip bkılıyor. yazıklar olsun . milletten kazanılan para. ları nsıl da acımadan . onlar yediriyor sunuz san ki. kurtarıcıgelmiş onun neyini. . beyeniyorsunuz. . sokakta bir. vatan. evladı. . genci cevirin odan iyi oynar. be.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title