Haberler

Sivasspor - Trabzonspor Maçının Ardından

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Trabzonspor karşısında çok kötü oyun ortaya koyduklarını ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Trabzonspor karşısında çok kötü oyun ortaya koyduklarını ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Çok kötü bir futbol sergilediklerini ifade eden Lopez, "Herhangi bir bahane aramaya gerek yok. Sivasspor, gerçek oyununu gösteremiyor, rakibimizi kutluyoruz" dedi.

Sivassporlu futbolculardan Fatih Kıran ve Aykut Öztürk ise zor bir süreçten geçtiklerini belirterek oynanan futbolcun kendilerine yakışmadığını söyledi.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, deplasmanda galibiyet hasretine son verdiklerini belirterek, "Güzel bir oyun, harika bir sonuç oldu bizim için. Maçtan önce söylediğim gibi kazanmak için gelmiştik. Deplasman galibiyet hasretine son verdik çok mutluyuz camiamızı mutlu ettiğimiz için ayrıca mutluyuz. Futbolcularımızı tebrik ediyoruz, kutluyoruz. İnşallah daha iyi sonuçlara ulaşacağız" dedi.

Bir gazetecinin, 2010-2011 sezonunun son haftasında Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-3 yendiği maçta kırmızı-beyazlı ekibin kalecisi Korcan Çelikay'ın yediği hatalı golleri hatırlatarak, "Korcan, bugün de 2 hatalı gol yedi, neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusu üzerine Canalioğlu, "Futbol hatalar oyunudur. Hata yapacağız, hatayı en iyi değerlendiren de galip gelecek. Tabii ki hatasız hiçbir futbolcu olmaz" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan ise Karadeniz fırtınası estirdiklerini söyleyerek, "Buraya 8 haftadır deplasmanda kazanamayan bir takım olarak geldik. Kesinlikle kazanacağımızı biliyorduk maçtan önce olumlu konuşmalara yaptık. Çok iyi hazırlandık bir hafta boyunca kazandığımız takdirde yukarılara çıkacağımızı biliyorduk bugünde kazandık. Bugün Sivas'ta Karadeniz fırtınası estirdiğimizi düşünüyorum bol gollü güzel bir maçtı" dedi.

Paulo Henrique ise maçın daha farklı bitebileceğini ifade ederek, kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

MANDIRALI: "BUGÜN TRABZONSPOR GİBİ OYNADIK"

Karşılaşma sonrası stat çıkışı basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Takımımı kutluyorum bugün Trabzonspor gibi oynadık. Bize yakışan futbolu sahaya yansıttık. 90 dakika her şeyi yapan gol arayan gol bulan, oyundan kopmayan savaşan bir Trabzonspor vardı sahada. Onun için bir kez daha oyuncularımı yürekten kutluyorum Trabzonspor böyle oynamalı, böyle sevenleri mutlu etmeli en önemlisi kendilerini de mutlu etmeli bu futbol devam ettiği sürece herkes mutlu olacak. Herkes sevinecek biz de hedeflerimize yavaş yavaş yaklaşacağız. 8 hafta önce deplasmanda maç kazandık en son Kayseri'yi yenmiştik. Şimdi dokuzuncu haftaya geldik ve bir deplasman galibiyeti aldık çok mutluyuz çok sevinçliyim. Tabi çok da ihtiyacımızı olan bir galibiyetti bir maç yeniyorsunuz dördüncü sıraya çıkıyorsunuz Türkiye'de. Çok ilginç bir şey futbolun nerelere gittiği konusunda ciddi ciddi düşünmemiz lazım bir maç sizi nerelere getirebiliyor. Böyle bir maç çok anlamlı bir galibiyetti. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadılar onlara da hediye ediyoruz" dedi.

Korcan'ın karşılaşmada yediği hatalı gollerin sorulması üzerine Mandıralı, "Buna, Korcan cevap versin beni ilgilendiren bir durum değil. Bizi Trabzonspor'un oyunu, futbolu, galibiyeti ve mağlubiyetleri ilgilendiriyor. Galibiyette kendimize yine pay çıkarmaya çalışıyoruz. Mağlubiyette daha fazla şeyleri çıkarmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının kendilerin dışında gelişen olaylardan kaynaklandığını söyleyen Mandıralı, Sivasspor karşısında galibiyete ihtiyaçlarını olduğunu için kazandıklarını belirtti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Korcan Çelikay Trabzonspor Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title