Haberler

Sivasspor, Elano ve Baptista'nın Peşinde

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos, bir dönem G.Saray'da forma giyen Elano ve Aziz Yıldırım'ın çok istediği Baptista'yı takıma katmayı planlıyor.

Geçen sezon başında özel ilişkilerini kullanarak getirdiği Cicinho'dan büyük verim alan Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos gelecek sezon için iki bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

HEDEF: ELANO VE BAPTISTA

UEFA Kupası'nda en üstleri hedefleyen Sivasspor'da Başkan Mecnun Odyakmaz ile görüşen Carlos'un, daha önce G.Saray'da forma giyen Elano ile F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın defalarca istediği ama alamadığı Julio Baptista'nın ismini verdiği bildirildi.

ÖZEL İLİŞKİLERİNİ KULLANACAK

Carlos'un iki oyuncu için 2.5 milyon euro'luk transfer bütçesi istediği ve özel ilişkilerini kullanarak Elano ve Baptista'yı Sivaspspor'a gelmeye ikna edeceği sözünü verdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Carlos Aziz Yıldırım Sivasspor Elano Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Trabzonlu Mustafauzunboy61@web.de:

Helal olsun.Yakışır Roberto'ya.Sivas elindeki hazinenin degerini bilsin bence.Başarılar dilerim.

4
0
yanıtYanıtla
Hüseyinhsyndmr58@hotmail.com:

İnşallah.

3
0
yanıtYanıtla
Faruk Kayaf-rt-nafaruk58@windowslive.com:

SIVASSPOR TURKIYEDE EN BASARILI TAKIM SIVASTAN GIDEN OYUNCULAR PERFORMANSTAN DUSUYOR VE ISMI SILINIYOR VE TURKININ GOZU SIVASSPORDA VE SIVASA GELEN HER OYUNCU YILDIZ OLUYOR VE GIDEN FUTBOLCU BITIYOR BUNUN SIRRI SIVASIN HAVASI SUYU YARIYOR SUTU YOGURDU YARIYOR ENERJIK OLUYOR ZEKASI KEMIKLERI GUCLENIYOR SIRRI BU T.D:ROBERTO KARLOSA BASARILAR DILERIM.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title