Haberler

Sıra Erteleme Maçında!

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonu lider bitiren Galatasaray, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki erteleme maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonu lider bitiren Galatasaray, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki erteleme maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. İnönü Stadı'nda oynanacak mücadelenin orta hakemi Hüseyin Göçek. Yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akkın ve Orkun Aktaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar. Saat 20: 00'da başlayacak olan karşılaşmayı Lig TV ekranlarından naklen izleyebilir, Sporx Canlı Anlatım sayfasından dakika dakika takip edebilirsiniz. Ayrıca Twitter üzerinden #sporxcanli hashtagi ile yapacağınız yorumlar Sporx Canlı Anlatım sayfasında gösterilecektir. BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN... %%ANKET_2059%% YAĞMUR MAÇI ERTELETMİŞTİ 14 Nisan Cumartesi günü oynanması planlanan karşılaşma yoğun yağış nedeniyle oynanamamış, karşılaşma öncesinde son kontrolleri yapan ve zeminin futbol oynamaya müsait olmadığına karar veren hakemler iptal kararı almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu da maçın 16 Nisan Pazartesi günü saat 20: 00'da oynanmasına karar verdi. BEŞİKTAŞ'TA İKİ CEZALI Beşiktaş'ın Galatasaray ile yapacağı derbi maçında golcü Almeida'nın yanı sıra savunmanın önemli oyuncularından Egemen Korkmaz cezaları nedeniyle forma giymeyecek. Ligin son haftasında Kardemir Karabükspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Almeida ve Egemen Korkmaz cezalı duruma düştüler. Bu iki oyuncu yarınki maçta takımlarını yalnız bırakacaklar. KONUK EKİP EMRE'DEN YOKSUN Galatasaray'ın, Beşiktaş derbisi öncesindeki tek eksiği kart cezalısı olan Emre Çolak. Spor Toto Süper Lig'in son haftasındaki Manisaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen genç futbolcu, karşılaşmada forma giyemeyecek. Antrenmanda kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan, ancak daha sonra affedilen yabancı oyuncular Felipe Melo ve Albert Riera'ya teknik direktör Fatih Terim'in derbi maçta forma verip vermeyeceği merakla bekleniyor. STAT: Fi-Yapı İnönü

SAAT: 20: 00

HAKEM: Hüseyin Göçek

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım BEŞİKTAŞ

Rüştü Reçber

Hilbert

İbrahim Toraman

Sivok

İsmail Köybaşı

Quaresma

Fernandes

Ernst

Veli Kavlak

Simao (Holosko)

Mustafa Pektemek GALATASARAY

Muslera

Eboue

Semih Kaya

Ujfalusi

Hakan Balta

Sabri Sarıoğlu

Selçuk İnan

Melo

Engin Baytar

Necati Ateş

Elmander YENİ YÖNETİM GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR Siyah-beyazlılarda Fikret Orman başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulu da ilk galibiyet sevincini Galatasaray derbisinde yaşamak istiyor. Beşiktaş, yeni yönetim kurulunun seçilmesinin ardından 3 lig maçına çıkarken, bu karşılaşmalarda galip gelemedi. Bu dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 ve Kardemir Karabükspor ile de 1-1 berabere kalan futbol takımı, Fiyapı İnönü Stadı'nda ise ligden düşen Samsunspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'ı yenerek yeni yönetime ilk galibiyet sevincini derbide vermeye çalışacak. BÜYÜK MAÇ KAYBI YOK Sarı-kırmızılı takım, Süper Final'de karşılaşacağı rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı normal sezonda yenilgi yüzü görmedi. Galatasaray, rakipleriyle oynadığı 6 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı. "Cim Bom", kendi sahasındaki maçlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı mağlup ederken, Trabzonspor ile berabere kaldı. Deplasman maçlarında Trabzonspor'u mağlup eden Galatasaray'ın, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı maçlar da berabere bitti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Hüseyin Göçek Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title