Haberler

    Sinan Şahbaz'dan İdeal Kupon

    154 | Evian TG - AC Ajaccio [ KG VAR - 1.75 ] Son maçlarda toparlanmış bir görüntü çizen Ajaccio alt sıralardan kurtulmak adına güzel adımlar atıyor.

    154 | Evian TG - AC Ajaccio [ KG VAR - 1.75 ]

    Son maçlarda toparlanmış bir görüntü çizen Ajaccio alt sıralardan kurtulmak adına güzel adımlar atıyor. Deplasmanda gol bulmakta zorlanmayan ekip, evinde son üç maçtır gol bulamayan Evian'a konuk olacak. Evian cephesinde işler yolunda gitmiyor ve iyiden iyiye alt sıralara kaymaya başladılar. Bu maçla toparlanacaklarını ve en azından gol bulabileceklerini düşünüyorum. Rakip takımın deplasmanlarda hem atan hem yiyen profilinde olması da şansımızı bir tık arttırıyor. Karşılıklı goller bekliyorum.

    156 | Le Havre - Paris FC [ TGS 2.3 - 1.70 ]

    Kurulma amacı "berabere kalmak" olan Paris FC, Le Havre'ye konuk olacak. Takımın kimyası gereği bütün maçları beraberliğe sabitlemeye çalışıyorlar. İşin şakası bir yana, Le Havre zirve mücadelesinde darbe almamak adına bu maçtan galip ayrılmak isteyecektir. Ama Paris'in yapacağı savunma ve bulabileceği sürpriz bir golle maç 1-1'e de bağlanabilir. Yani bu maçta her şey olabilir ama ben 2-3 gol seçimini uygun buluyorum.

    157 | Nimes - Clermont [ KG VAR - 1.65 ]

    Fransa 2. liginin en ilginç takımlarından Nimes, zirve mücadelesi veren Clermont'u ağırlayacak. Nimes'in son sıralarda olmasına aldanmamakta fayda var. Zirveye oynayan takımlara karşı her zaman yollarına taş koyabilme ihtimalleri vardır. Bu sene alt sıralardan kurtulamadılar ve ligin dibindeler. Clermont ligin en fazla gol atan 3. takımı. Ev ve deplasman fark etmeksizin gol bulabiliyorlar. Nimes deplasmanını da boş geçmeyeceklerini ve Nimes'in de onlara karşılık verebileceğini düşünüyorum.

    165 | Jong Ajax - Achilles 29 [ KG VAR - 1.40 ]

    Orta sıralarda bulunan ve alt sıralara yakın olan iki takımın mücadelesine tanık olacağız. Achilles deplasmanlarda gol bulmakta da kendi kalesinde görmekte de zorlanmayan bir takım. Jong Ajax ise evinde iyi-kötü gol bulabilen bir görünümde. İki takımın rekabetinde, özellikle Jong Ajax'ın ev sahipliğini yaptığı iki maçta da karşılıklı goller olmuş. Serinin bozulmayacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller bekliyorum.

    TOPLAM ORAN; 6.87

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Ajaccio Paris Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title