Haberler

Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nde Öğrenciler Eğlenceli Vakit Geçiriyor

Güncelleme:

Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü spor salonunda öğrenciler, çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçiriyor. 80. Yıl İlkokulu öğrencileri, ata sporu okçuluk, dart ve akıl zeka oyunlarıyla eğlenceli bir gün geçirdi. Spor İşleri Müdürü Aydın Özev, okullara giderek öğrencileri spor faaliyetlerinden yararlandırdıklarını ve spor faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Öğrenciler, Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü spor salonunda çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçiriyor.

80. Yıl İlkokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Spor salonunda ata sporu okçuluk, dart ve akıl zeka oyunları oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. Spor İşleri Müdürü Aydın Özev, "Belediye olarak okullara gidip öğrencileri spor faaliyetlerinden yararlandırıyoruz. Zaman zaman da öğrencilerimiz spor salonuna gelerek çeşitli oyun aktiviteleriyle eğlenceli ve faydalı zaman geçiriyor. Spor faaliyetlerimiz artarak devam edecektir" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Siirt Belediyesi Aydın Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title