Haberler

    Sezer Öztürk Sahalara Dönebilecek Mi?

    Bıçaklı saldırıya uğrayan Beşiktaşlı orta saha oyuncusunun menajeri ve babası açıklamalarda bulundu.

    Almanya'da karıştığı bir kavgada bıçalı saldırıya uğrayan Beşiktaşllı Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan ve babası İsmail Öztürk, 28 yaşındaki oyuncunun durumu ile ilgili sorulara açıklık getirdi.

    Radyospor'a konuşan Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan; "Sezer'in kasığında bir zedelenme yok, 14 santimlik bir çizik var ameliyat olacak ve içindeki kan pıhtılaşması alınacak. Kasığında ise her hangi bir zedelenme yok üst tarafta çizik var. Sezer'in futbol oynamasında engel hiçbir şey yok." dedi.

    ALİ GÜNEŞ'E CEVAP

    Sezer Öztürk'ün babası İsmail Öztürk ise bir televizyon programına katılarak Sezer'in futbol hayatının bitebileceğini açıklayan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ali Güneş'in yorumları ile ilgili olarak "Sezer'in bir problemi yok. Akrabasına 6 kez bıçak saplıyor o arada Sezer araya girerek tekme atmaya çalışırken bacağına bıçak darbesi geliyor. Hayati tehlikesi yok. İnşallah 3 hafta sonra futbola geri dönecek. Ali Güneş'in böyle bir açıklama yapması çok saçma. Bu bilgiyi nereden aldığını çok merak ediyoruz." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İsmail Öztürk Sezer Öztürk Ali Güneş Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title