Haberler

Sezer Öztürk firari! Cinayetle suçlanan eski futbolcu her yerde aranıyor

Güncelleme:

'Kasten öldürme ve yaralama' ile suçlanan eski futbolcu Sezer Öztürk hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 1 kişiyi öldürme ve 4 kişi yaralamakla suçlanan Sezer Öztürk'ün firari olduğu, her yerde arandığı belirtildi.

1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 'Kasten öldürme ve yaralama' ile suçlanan Sezer Öztürk hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Öztürk hakkında yakalama kararı çıkartıldığı, ancak firari olduğu iddia edildi.

Sezer Öztürk firari! Cinayetle suçlanan eski futbolcu her yerde aranıyor

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre; Sezer Öztürk hakkında yakalama kararı çıkartıldı ve her yerde aranıyor.

Sezer Öztürk firari! Cinayetle suçlanan eski futbolcu her yerde aranıyor

"SİZİNLE İŞİM YOK"

Silahlı kavganın görgü şahidi, kan donduran itiraflarda bulundu. Sezer'in aracından silah sıktığını söyleyen şahit, "Halka doğru da ateş etti. Bize 'sizinle işim yok, siz karışmayın' dedi ve adama çatır çatır sıktı, öldürdü" ifadesini verdi.

KAVGA NASIL ÇIKTI?

19 Eylül tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre eski futbolcu Sezer Öztürk, aracını yolun kenarına park eden 24 yaşındaki Halil İbrahim S. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede yol verme tartışması kavgaya dönüşünce Sezer Öztürk silahını çıkardı. Aracın içinden Halil İbrahim S. ve ailesinin üzerine ateş ettiği iddia edilen Öztürk daha sonra kayıplara karıştı. Olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

BÜYÜKLER PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜ

Sezer Öztürk, Eskişehirspor'da Süper Lig'de fırtınalar estirmiş ve üç büyükleri peşine takmıştı. Sezer tercihini F.Bahçe'den yana kullanmıştı ancak hızlı bir düşüşe geçmişti. Ardından Beşiktaş'ta da dikiş tutturamadı, kariyerini genç yaşta bitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sezer Öztürk Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (3)

Serhat :

Adamı kasten öldürmüş müebbetlik

35
6
yanıtYanıtla
mesut yıldız:

Niye sadece Fenerbahçeli yazdınız Beşiktaş, Eskişehir nerde

15
22
yanıtYanıtla
Taşkın Devrin:

Fenerbahçe düşmanlığı nasıl belli olur yoksa ...

yanıt11
yanıt16
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title