Haberler

Serhat Ulueren'den Mustafa Denizli'ye: Bu Mesleği Güzel Güzel Bırak

Güncelleme:

Ünlü gazeteci Serhat Ulueren, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'yi eleştirdi, "Paranın peşinden koşma ve güzel güzel bırak bu mesleği." dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'ya elenen ve kötü performansına devam eden Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli hedef adam haline geldi.

Ünlü televizyoncu ve spor yazarı Serhat Ulueren de Vatan gazetesindeki köşe yazısında Denizli'ye yüklendi.

İşte Serhat Ulueren'in "Kedi fare misali" başlığı ile yayınlanan köşe yazısı:

"Nasıl üzülmem dünkü G.Saray'ı izlerken. Arsenal'e, Milan'a, Barcelona'ya, R.Madrid'e, Neuchatel'e ve sonrasında UEFA'ya bile diz çöktüren G.Saray geldi gözümün önüne.

"ORTAM BENİ SARSTI"

Bu saydığım takımlara karşı zaferler kazanmış ve ben de bu maçların tamamını tribünden, saha içinden izlemiş biri olarak dün geceki ortam beni bir hayli sarstı. Aklıma Kopenhag'daki UEFA şampiyonluğu sonrası Atatürk Havalimanı'ndaki izdiham ve kutlamalar geldi.

"LAZİO DALGA GEÇTİ"

Bir de dün geceye bakın! Neden mi sarsıldım dünkü maçı izlerken? Kedi fare oyunu gibiydi. Kedi fareyi öldürmek istemiyor, onunla adeta dalga geçiyordu. Aynı Lazio gibi. Fare de canını kurtarma derdinde, sağa sola koşup duruyordu. Aynı dünkü G.Saray gibi. 2. yarının başında G.Saray tempoyu artırdı ve Lazio kalesine gelmeye başladı. Sonrasında Laziolu oyuncular miyav deyip uykudan uyandı ve bizimle resmen dalga geçtiler.

"BİZİ CİDDİYE ALMADILAR"

1-0, 2-0 oldu inanın gollere bile pek sevinmediler. Yasin'le umutlandık ama işimizi bitiren 37'lik Klose oldu. Lazio o kadar sakin ve kararlıydı ki, turu geçeceklerine o kadar inanmışlardı ki, bizi hiç ciddiye almadılar. Belki de bu sezonun en az seyirci topluluğuna karşı oynadı İtalyanlar. Eski G.Saray olacak Olimpico stadında 80 bin kişi olurdu.

"SANKİ BİR DÜNYA YILDIZI"

Ya G.Saray'a ne demeli. Denizli'ye göre Sabri sanki bir dünya yıldızı. Yani Messi'nin Barcelona'da oynadığı forvet arkası serbestliğini Sabri yapıyordu G.Saray'da. Sağda, solda elinden geldiğince koşuyor, katkı yapmak istiyordu. İnanın Sneijder, Sabri kadar serbest değildi.

"PARANIN PEŞİNDE KOŞMA DENİZLİ, BIRAK ARTIK"

Sevgili Denizli bu kadar yıldır Sabri'nin yaratıcı bir oyuncu özelliğinden çok görev adamı olduğunu öğrenemediyse söyleyecek lafım yok. Aslında var; "Kendini daha fazla ezdirme, bitirme sevgili Denizli. Paranın da peşinden koşma ve güzel güzel bırak bu mesleği. Çünkü zaten sen kafanda bitirmişsin teknik adamlığı. Niye hâlâ diretip geçmişteki kredini tüketiyorsun ki?"

"BUNLAR GALATASARAY'IN İYİ GÜNLERİ"

Geçen haftaki 1-1'den sonra turun artık imkansız olduğunu biliyordum. Lazio gibi sıradan bir İtalyan takımını bile zorlayamayan G.Saray artık kupayı alsa ne olur almasa ne olur. Bir kez daha yazıyorum; Bunlar G.Saray'ın daha iyi günleri. Göreceksiniz, şahit olacaksınız G.Saray en az 5 yıl ne Süper Lig'de, ne Avrupa'da kaydadeğer hiçbir başarı elde edemeyecek."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Serhat Ulueren Galatasaray Lazio Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

engin sakallioğlu:

vallhi benim hissettiklerimi söylemiş serhat bey

14
0
yanıtYanıtla
osmanlının torunu:

Mustafa Denizli''nin ne suçu var ki. Adamın eline eli düzgün takım mı verdiler. Şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorlar. Şapkanın dibi delik, tavşan ne arar?

3
7
yanıtYanıtla
Sinan derviş Mobil-IOS:

Takımı Tugay a bırakmadılar , yiğin birbirinizi

9
0
yanıtYanıtla
Designer:

Dün Muslera hariç kimin nerde oynadığını çözen varmı?

6
0
yanıtYanıtla
çok da tın:

mustafa denizli rezil ettin sen bizi

6
0
yanıtYanıtla
Ali:

İyi gün dostu bay ulueren. . Kötü günde içindeki zehiri akıtır. . Bu takım enerjisini kaybetti. . Sene başında yenilenmeliydi. . Biz onu söyledik. . Galatasaray yaşlı bir takım ve doymuş bir takım, ama Hamza efendi bunu anlamadı tranfer yaptırmadı. . Bu takım yeterli dedi. . Bu takım mutlaka gençleştirilmeli. . Yeni genç bir takım kurulmalı. . Olay bu kadar basit. . Ama eyyamcı günü birlikçi Serhat bunu anlayamaz. . Hiç kimseye kızmaya gerek yok. . Sorun belli. . Çözüm bekliyor

2
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

günahım kadar sevmem bu adamı ama doğru söylüyor bencede takıma daha fazla zarar vermeden bırakmalı hem galatasarayın kadrosu 150 milyon dolarlık kadro

5
0
yanıtYanıtla
Eco:

Boş ver denizli sen onlara uyma şunun şurasında yaza ne kaldı karpuzlarda çıkar akşama sabaha keser keser yeriz. Teknik adamlıktan Teknik dedeliğe terfi eder kulüpte torunlarını büyütür süper dede ünvanınıda kaparsın haydi kolay gelsin.

4
0
yanıtYanıtla
Pes:

Dünkü maçta gsnin futbolundan utandım hani fatih terim vardı Schalke bizi durduramamıştı hani R. Madride 15 dakikada 3 gol atmıştık ama şimdi...

4
0
yanıtYanıtla
gsgs:

ayni bu topluluk bu yorumcular hicbirsey mi bilmiyor sayin sonetim sayin denizli BİRAKİN YA BİRAKİN OLMUYOR İSTE OLMUYOR ZORLAMAYİN YA DENEME TAHTASİ DEYİL GALATASARAY YAPAMADİNİZ KABUL EDİN

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title