Haberler

Serhat Akın, Fenebahçe'ye teknik direktör önerisinde bulundu

Güncelleme:

Fenerbahçe'de bir döneme damga vuran isimlerin başında gelen Serhat Akın, Erol Bulut'un yerine Daum'un getirilmesi gerektiğini belirterek "Yarın çok geç, bugün Daum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın, Sarı-Lacivertlilerin sahasında Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maç sonrası teknik direktör Erol Bulut'a yüklendi. Akın, göreve Christoph Daum'un getirilmesi gerektiğini söyledi.

"YARIN ÇOK GEÇ, BUGÜN DAUM"

Erol Bulut'un yerine Daum'un gelmesi gerektiğini kaydeden Akın, "Galatasaray maçından sonra belki yarın geç olabilir dedim! Biz inanıyoruz hocamıza dendi, ben yine diyorum yarın çok geç, bugün Daum." dedi.

"İÇERİDE ÇOK CİDDİ SORUNLAR VAR"

Erol Bulut'un değişikliklerini eleştiren eski futbolcu, "Bence gördüğüm en anlamsız oyuncu değişiklikleri ya da ben anlamıyorum futboldan. Omuz silken adam bir de her çıkan oyuncu trip atıyor, bir şeyler söylüyor. Bence içeride çok ciddi sorunlar var" diye konuştu.

"TARAFTAR OLMAK ZOR"

Serhat Akın ayrıca, "Futbolu bıraktıktan sonra taraftar olmanın ne kadar zor bir şey olduğunu bugün çok daha iyi anlıyorum." mesajını yolladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christoph Daum Serhat Akın Fenerbahçe Erol Bulut Spor Haberler

500

Yorumlar (42)

CAN DEP:

Bir Cim bomlu olarak Fenevin gidisatinda cok memnunum,ALLAH bu gidisati bozmasin..

9
11
yanıtYanıtla
realite:

serhat ve tuncaydaki hırs lazım, GS maçı oldumu kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyordu bu ikili ve delik deşik ediyorlardı cinconu. . şimdi en son VOLKAN ve EMRE de gidince takım kuzuya döndü. . . gelen geçen kadıköyde yenmeye başladı, malatya, konya Göztepe hatta cincon bile (yıllar sonra). . FB ye RUH verecek bir antrenör, sonrada agresif bir golcü lazım. . . EMRE aklını başına al, yüz tane orta saha sadece kuru kalabalıktır, 1. önceliğin golcü olmalı. . bize hatice değil netice lazım

12
6
yanıtYanıtla
GERÇEKTE OLAN:

serhat ve tuncaydaki hırsla değil hakemlerin eyyamcılığıyla değişti yıllar sonra dediğin olay. VAR sistemi geldiğinden beri iki sezondur koymaktayız çocukları. açık açık katledemiyorlar artık kadıköydeki maçları. adalet herkese lazım. adalet olunca böyle oluyor ne yazık ki. bir derbide bir takıma 4 kırmızı çıkan maçlar geride kaldı. gerçekler acıdır genç.

yanıt2
yanıt3
Kürşat:

5 senedir Galatasarayı yenemiyorsunuz kadınköyde emre ve aı volkanda vardı son dördünde :)

yanıt2
yanıt2
PAPİ ÇULO:

NE YEDİYSE CİMBOMDAN ÇIKARAMAMIŞ HALEN İÇİNDE KALMIŞ ARKADAŞIMIZIN )

yanıt2
yanıt0
GERÇEKLER:

1- FB NİN 28 şampiyonluğu vardır. . 2-aralarında maçlarda 6s den ezici şekilde üstündür 3- sırtını vatikana ve VAR a dayamamıştır 4-diğer takımlarla asla işbirliği yapmaz cincon gibi 5-şampiyon olamayacağını bilsede asla hakemlerle işi olmaz

yanıt2
yanıt0
asıl gerçek:

1- alisamiyen kapanış maçında FB cinconu eze eze yenmiş, ve sayfayı kapatmıştır (acı bi şekilde)2-beleştepe açılış maçında FB yine cinconu eze eze yenmiş(abdürrahimin ağladığı) ve açılışı yapmıştır. . bu kayıtlara böyle geçmiştir. . bakınız:ALEX li yıllar

yanıt4
yanıt0
FB0 VAR1:

ula cinconlular, kendinizde itiraf ediyosunuz , seyirci yok, orta hakem sizden yana, şimdi bir VAR çıktı, yetmedi, yayıncı kuruluş istediği görüntüyü vara gs lehine servis ediyor, yetmedi, teknik çizgi ekibi de size göre ayarlıyor. . bu kadar koalisyondan sonra tabiiki 2 yıldır KADIKÖYDE yenersiniz. . sahte ofsayt çizgileriyle. .

yanıt5
yanıt0
MEMET33:

REALİTE YAZAN AMA GERÇEKLE ALAKASI OLMAYAN ARKADAŞ. 20 SENE HEGAMONYASI ŞİKE DEŞİFRE OLUNCA FT. DE BİTİNCE SONA ERDİ. HAKEMLE, FEDERASYONLA, DERİN GÜÇLERLE OLAN İŞİNİZ BİTİNCE SİZ DE BİTTİNİZ. . . .

yanıt2
yanıt1
FB YORUM:

Keşke Ali Koç gelmeseydi.

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title