Haberler

Serdar Kurtuluş'tan Sakatlığına İlişkin Açıklama

Bursaspor’da geçen hafta sonu oynanan hazırlık maçında sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş, kendisine gösterilen ilgiden dolayı moral bulduğunu belirterek, "Olan oldu, Allah beterinden saklasın.

Bursaspor'da geçen hafta sonu oynanan hazırlık maçında sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş, kendisine gösterilen ilgiden dolayı moral bulduğunu belirterek, "Olan oldu, Allah beterinden saklasın. Belki şer görünse bile bizim için hayırdır. Bundan sonra en iyi şekilde nasıl dönebilirim ona bakacağım" dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin 29 yaşındaki defans oyuncusu Serdar Kurtuluş'un, geçen cumartesi günü Özlüce Tesisleri'nde U21 takımı ile oynanan hazırlık maçında girdiği ikili mücadele sonrası dizi çıkmıştı. Tesislere çağrılan ambulans ile Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan tecrübeli oyuncuyu takım arkadaşları ziyaret etti. Hastanede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar, çok şanssız bir sakatlık yaşadığını belirterek, "Şu an ödem yoğunluğu olduğu için detaylı bilgi veremiyorlar. Birkaç kez MR'a girmeme rağmen sonuç çıkmadı ama iyi düşünelim iyi olsun. Şu anki tedavi sürecim beklemek ve ödemin biraz çekilmesi. Ondan sonra izlenecek bazı yollar var. Ona karar vereceğiz. 3 gündür buradayım ve çok destek aldım. Arayanlar, ziyarete gelenler var. İlk gördüğüm andan itibaren çok farklı şeyler düşünüyordum ama bu destekle birlikte çok motive oldum, moral buldum. Başkanımız, hocamız sürekli yanımda oldular. Umarım iyi bir şekilde dönerim. Olan oldu, Allah beterinden saklasın. Belki şer görünse bile bizim için hayırdır. Bundan sonra en iyi şekilde nasıl dönebilirim ona bakacağım" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özlüce Tesisleri Serdar Kurtuluş Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title