Haberler

Serdar Ali Çelikler'den Fenerbahçe için kadro dışı sözleri: Sadık Çiftpınar, idman yeleğini yere attığı için kadro dışı

Güncelleme:

Başarılı futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Vodafone Park'ta 1-1 sona eren Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini değerlendirdi ve sarı-lacivertli takımda Sadık Çiftpınar'ın kadro dışı bırakıldığını öne sürdü. Çelikler, Sadık'ın antrenmanda idman yeleğini yere attığını ve başarılı savunmacı ile birlikte Sinan Gümüş'ün disiplinsiz davranışları nedeniyle kadronun dışında kaldığını belirtti.

Vodafone Park'ta 1-1'lik eşitlikle sona eren Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin sonrasında başarılı yorumcu Serdar Ali Çelikler dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Haber Global'deki Kontra programında yorumculuk yapan Serdar Ali Çelikler canlı yayında sürpriz bir açıklamaya imza attı. Çelikler, Sadık Çiftpınar'ın idari cezalı olduğu için kadroya alınmadığını söyledi.

"İDMAN YELEĞİNİ YERE ATTIĞI İÇİN OYNAMIYOR"

Savunma oyuncusunun sakat olmadığını söyleyen Çelikler, "Sadık sakat değil, forma yeleğini yere attığı için oynamıyor, cezalı. Sakat falan değil. İdmanda yeleği yere atıyor. Sinan Gümüş ve Sadık disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroya giremedi. Sinan Gümüş affedildi, Sadık haftaya affedilir" dedi.

"EMRE BELÖZOĞLU TAKIMA KARIŞIYOR"

Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun takıma karıştığını iddia eden Çelikler, "Emre Belözoğlu takıma karışıyor kardeşim. Yoksa Mert Hakan Yandaş 11'de oynamaz, İrfan Can da bu maça 11'de başlamazdı. Kimse bizim zekamızla alay etmesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Ali Çelikler Sadık Çiftpınar Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Yav he he:

Kardeşim yıllardır aynı transfer politikası rakip takım almasın diye adam alırsan.. böyle elinde patlar..

3
2
yanıtYanıtla
Ya yaa:

Sinan gümüş bildiğimiz gibi gs de oynarken de öyleydi. . sadık da ne umutlarla alındı bi zamanlar adama sergio ramos bile dendi ama sonu fosss

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title