Haberler

Semt77 Yalovaspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçına hazır

Güncelleme:

Semt77 Yalovaspor'un Başantrenörü Faruk Beşok, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları maçta galibiyet hedeflediklerini söyledi. Takımın genel menajeri Murat Dönmez ise taraftarların desteğinden memnun olduklarını belirtti.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Semt77 Yalovaspor'un Başantrenörü Faruk Beşok, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları mücadele ile ilgili, "Görüntüde biz favoriyiz ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Biz de formda olmamızdan yararlanarak, kendi evimizin avantajını kullanarak kazanmak istiyoruz" dedi.

Yeşil-kırmızılılar, 7 Ekim Cumartesi günü karşılaşacağı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını 90. Yıl Spor Salonu'nda sürdürdü. Ligdeki ilk üç maçını kazanan Semt77 Yalovaspor'un Başantrenörü Faruk Beşok, yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Bu hedefte olan bizim gibi 5 ya da 6 takım var. Uzun bir süreç. En büyük temennimiz sakatlığın olmaması. Her takımda birkaç oyuncunun eksilmesi bütün takımı etkiliyor. Biz de bu sakatlığın az olması için elimizden geldiğince kuvvet antrenmanlarına devam ediyoruz" dedi.

Takım sayısının 18'e çıkmasıyla lig maratonun uzadığını anlatan Beşok, evinde oynama avantajıyla Balıkesir'i yenmek istediklerini dile getirerek, "Balıkesir sezon başı bizim turnuvamıza da katılacaklardı ama oyuncuları ve teknik ekibi sıkıntılı bir dönem geçirdi. Sezon başında iki tane mağlubiyet almalarına sebep oldu. Biz de iyi durumdayız ve onlar da yükselişe geçtiler. Görüntüde biz favoriyiz ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Biz de formda olmamızdan yararlanarak, kendi evimizin avantajını kullanarak kazanmak istiyoruz. Bizim en büyük avantajımız hazırlık dönemini çok iyi geçirdik. Hazırlık maçlarının hepsini kazandık. Bunların yanında tabii ki maçlar kaybedilir, kazanılır ama en büyük etken takımın kimyası çok çabuk oturdu. Oyuncuların birbiri ile iletişimi, birbirleriyle yakınlaşması ve saha dışında da çok keyifli bir yaşam sürdürüyorlar. Bence bu pozitiflik sahaya daha fazla yansıyor. Tabii ki her maç zor. Ritmimiz çok iyi. İlk başta ki hedefimiz 7'de 7 yapmaktı. Şu an 3'te 3 yaptık. Kalan 4 maçı da kazanıp en önemli maçlarımızdan biri olan Sigortam.net maçına kadar eksiksiz devam etmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

"Süper Lig dahil en çok taraftarla oynayan takımlardan biriyiz"

Semt77 Yalovaspor Genel Menajeri Murat Dönmez de Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirterek, "Süper Lige çıkmanın yanı sıra Play-Off Finali'ne şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak. Taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Şu an Süper Lig dahil en çok taraftarla oynayan takımlardan biriyiz. 500'e yakın kombine satışımız var. Onlar bizi çok güzel destekliyorlar. Cumartesi günü herkesi bekliyoruz. Takımımızda her şey güzel ve olumlu şekilde ilerliyor. Biz hedeflerimize her hafta üstüne koyarak, arttırarak devam ediyoruz ama maç maç bakıyoruz. Tabii ki yolun sonunda şampiyonluk hedefimiz var. Önemli olan her hafta ki maçımızı kazanıp bir sonra ki hafta o maça ona göre hazırlanmak. Bu hafta ki Balıkesir maçını kazanarak bu hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Faruk Beşok Yalovaspor Balıkesir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title