Haberler

Şekip Mosturoğlu: Aziz Yıldırım'ın Mega Bir Projesi Var

Güncelleme:

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Aziz Yıldırım'ın mega bir projesi var. Bu proje bütün illeri kapsıyor" dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, seçim süreci hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği toplantıyla adaylığını resmen açıkladı. Yıldırım'ın adaylığını açıklamasının ardından kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, katıldığı canlı yayında mega bir projeden bahsetti.

3 Haziran'da seçimli genel kurul yapılacağını hatırlatan Şekip Mosturoğlu, "Bu süreç daha evvel başladı. Ali Bey adaylığını uzun bir süre önce açıkladı ve başkan bugün açıkladı. Artık 2 aday var. Çok adaylı seçimler dinamizm getirecektir. Projeler yarışacak ve Fenerbahçe'yi çağ atlatacaktır. Hayırlı olacağını düşünüyorum. Kazanan Fenerbahçe olacaktır" dedi.

"FENERBAHÇE'DE SEÇİM SÜRECİ İLK DEFA BU KADAR ERKEN BAŞLADI"

Heyecanın kaybedildiği zaman bu işlerin olmayacağını ifade eden Mosturoğlu, "Başkan bu heyecanı taşıyan hayaller kuran, peşinde koşan bir insan. Hayaller, projeler ve heyecan bitmediği sürece başkan bu tip yarışların içinde olacaktır. Bizlerde onu destekleyeceğiz. Mümkün olduğu kadar seçim sürecinin branşları etkilememesi için çaba sarfediyoruz. Fenerbahçe'de seçim süreci ilk defa bu kadar erken başladı. Bu zamana kadar takımları yarışın dışında ne kadar bıraktıysak şimdide aynı şekilde bırakmaya çalışacağız. Taraftarımızda seçim sürecinden etkilendi. Onlarında önceliği takımların başarısının desteklemesi gerek. Herkes bir adayı sever veya sevmez" şeklinde konuştu.

"KATILIMIN REKOR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Mosturoğlu, çok katılımlı bir genel kurul olacağını dile getirerek, "Özellikle 1 milyon üye projesinden sonra büyük bir artış oldu. Üye sayısı 32 bin civarında. Katılımın rekor olacağını düşünüyorum. Başkan iddialı bizde iddialıyız. Başkan kazanacaktır. Aziz Yıldırım'ın mega bir projesi var. Bu proje bütün illeri kapsıyor. Onunla ilgili başkan açıklamalar yapacak. Bu gerçekten de bugünün güncel konularını içeren, üzerinde çok kafa yorulması gereken bir proje. Uygun insanların bu projeye katkılarını bekledik" dedi.

Şekip Mosturoğlu, Reina saldırısının olduğu gecede sosyal medya üzerinden Fenerbahçe'ye saldırılar gerçekleştirildiğini ve konunun cumhuriyet savcılığına yansıtıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Hesapların fetöcü olduğu ortaya çıktı ve bu hesaplar çoğaldı. Taraftarımız onları Fenerbahçeli olarak görüp bir yapının çalışmasına katkıda bulunuyor. Cumhuriyet savcısı dosyalarıyla bu ispatlandı. Biz direk Ali Bey'in adaylığıyla alakalı bir şey söylemedik."

"SPEKÜLASYON İÇİNDE OLMAMAK LAZIM"

Yüksek bütçeli transferler olacağını duymadığını kaydeden Mosturğlu, "Ali Koç da başkan da projelerini açıklayacak. Her ikisi de UEFA kurallarını biliyor. Onlara göre projelerini sunacaklar. O yapar bu yapamaz dememiz doğru değil. Her ikisi de projelerini anlatacak. Şimdiden spekülasyon içinde olmamak lazım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şekip Mosturoğlu Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

GERÇEK FENERLİ:

Gerçek Fenerbahçe taraftarı olarak Allahını seversen çekil git Aziz Yıldırım. . . İyi anıl ve efsane başkan desinler. . . Senin yüzünden yemin ettiğim için maçlara gidemiyoruz. . . DEFOLLLLLLL

13
0
yanıtYanıtla
ÖNCE VATAN SONRA FENERBAHÇEM:

AZİZ YILDIRIMIN YAPTIĞI ORTADA BANA ALİ KOÇUN FENERBAHÇE İÇİN YAPTIĞI BİRŞEY GÖSTERİN 1 KURUŞU GEÇMEMİŞTİR KOÇ UN ÜLKEYE FAYDASI YOK KI FENERBAHCEYE OLSUN O YUZDEN AZIZ BASKAN GERİSİ YALAN GİDER BARCELONAYA SPONSOR OLUR GIDER BESIKTASA SPONSOR OLUR BOS LAF COK BUNDA AMA ICRAAT YOK NE OLDU 3 TEMMUZDAN BUYANA CIKIP BIRSEY DEDIMI NEDEN YOTU ALI KOC YALANDAN KIM OLMUS KI AZIZ YILDIRIM SADECE FENERBAHCEYE DEGIL TUM KULUPLERE FAYDASI VAR YAYIN GELIRLERI BASTA OLMAK UZERE COK KATKISI VARDIR

2
10
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Tüm kulüplere faydasımı var!!!Hepiniz bonzaiye falan başlamışsınız galiba yazdığını akıllamı yazdın yoksa bonzainin etkisiylemi, bunu TRABZON da söylesene:))

yanıt0
yanıt2
FB-FB:

O ZAMAN NEDEN AZİZ EFENDİ BENDEN SONRAKİ BAŞKAN ALİ KOÇ DEDİ

yanıt1
yanıt0
YARGIÇ:

AZİZ İN MEGA PROJESİ KOLTUĞU ALİ KOÇ A BIRAKMASI OLUR BU SAATDEN SONRA...

7
1
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Bütün şehirlerimi!!! Lan bu takımın haberleri cidden tam komedi ya, şekkiipp lan olum bu ülkede sizin nefes dahi alamayacağınız TRABZON var bi kere,neymiş bütün şehirleri kapsayan projeleri varmış, acilen bonzaiyi bırakmalısın şekkiiiip:))

3
5
yanıtYanıtla
oflu:

sizin yüzünüzden tranzonda kimse başka takımı tutamıyor.

yanıt0
yanıt1
noname:

doğru diyon otobüs kurşunlanmıştı

yanıt0
yanıt0
Adını Bilen Yazsın:

20 yıldır yan gelip yattıktan sonra Ali Koç aday olunca mı çılgın proje ortaya çıkıyo? Defolup gidin artık. Ali Koç''u Başkan YAPTIRACAĞIZ!!!

7
0
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Ali koc baskan Aziz Yildirim sandikta rezil olmadan kendiliyinden cekil yoksa Yermi yil yapmis oldugun baskanliginda tek kalemde unutulmaya yuz tutmasin

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title