Haberler

    Sedat Doğan: Arena'yı Alsınlar da Görelim

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Sedat Doğan, "Galatasaray stat için kira ödemek zorunda değil. Arena'yı Galatasaray'ın elinden alsınlar da görelim." dedi.

    Ünal Aysal yönetiminde yer alan ancak sorun yaşayarak görevinden ayrılan Galatasaray Hukuk İşleri eski yöneticisi Sedat Doğan, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Doğan, iddialı sözler söyledi.

    Türk Telekom Arena Stadı hakkında konuşan eski yönetici, "Galatasaray Arena için Spor Genel Müdürlüğü'ne kira ödemek zorunda değil. Arena'yı Galatasaray'ın hadi elinden alsınlar da görelim. İster tehdit, ister başkan bir şey. Nasıl anlaşılırsa anlaşılsın." sözleriyle çarpıcı ifadeler kullandı.

    "TURGAY DEMİREL GALATASARAY DÜŞMANI"

    Galatasaray kongre üyesi olan ve aynı zamanda hem Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı hem de FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel hakkında da sert ifadeler kullanan Sedat Doğan, "Turgay Demirel'in G.Saray'dan ihraç edilmesi için Disiplin Kurulu'na başvuru yaptım. Kendisi G.Saray düşmanı" sözlerini sarf etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Turgay Demirel Galatasaray Sedat Doğan Ünal Aysal Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    FbMobil-IOS:

    Bu serefsizde suc yok suc konusturanlarda

    0
    2
    yanıtYanıtla
    fb.li:

    Bu arkadaş ali kıran başkesen, hem sözleşmeye uymayacan hem de tehditvari konuşacan. . Zaten hükümet devlet bunları şımartmasaydı bunlar bu şekilde konuşamazdı. . At sahibine göre oynarmış. . . Besle kargayı oysun gözünü diye buna denir. . . Ama yöneticiler bu tür konuşmaları verdikleri tavizlerle maalesef hak ediyorlar. . Biz ne diyelim. . 2 tane hukukçu biri şu anda başkan hemde hoca sayılır devlet alabilir diyor, biri de çıkıp alsınlar da görelim deyip tehditvari konuşuyor. . Yorum sizin. .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    kaleMobil-ANDROID:

    hukukcu olmusun ama ku kadar beynin ve karinca kadar saygın yok bu memleket sen gibi hukukculara kaldiysa vay halimize ...

    1
    0
    yanıtYanıtla
    LazolimobilWeb@haberler.com:

    Toki.....

    0
    0
    yanıtYanıtla
    eleMobil-IOS:

    helal olsun.geri yapmayın hep ileri

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KKMobil-IOS:

    Vay Malkoçoğlu çok zıplama bence

    0
    0
    yanıtYanıtla
    efe can:

    ula kardesim her seyi düsüne bilirsin amma hersey söylenmez

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title