Haberler

Davanın seyri değişebilir! Fatih Terim ve Seçil Erzan arasındaki yazışmalar ortaya çıktı

Güncelleme:

Spor dünyasının ünlü isimlerinin de arasında bulunduğu çok sayıda insanı yüksek getirili fon vaadiyle dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan'ın kırık cep telefonuna ilişkin bilirkişi raporu dava dosyasına girdi. Raporda Seçil Erzan'ın, Fatih Terim ile 4 Ekim 2021 ile 10 Mart 2023 arasındaki "Fon" ibareli yazışmaları da yer aldı. Yazışmalarda Erzan'ın, Terim'in tüm talimatlarını yerini getirdiği ve ödemeleri tek tek gerçekleştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 mağduru dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan DenizBank'ın şube müdürü Seçil Erzan'ın kırık telefonundaki 181 bin 538 adet mesajın incelenmesi tamamlandı. Erzan'ın telefonunda ' Fatih Terim Yeni' isimli kişiyle 371 kez mesajlaştığı tespit edildi.

TERİM'İN TALİMATLARINI YERİNE GETİRMİŞ

Raporda Seçil Erzan'ın, Fatih Terim ile 4 Ekim 2021 ile 10 Mart 2023 arasındaki "Fon" ibareli yazışmaları da yer aldı. İstanbul 41'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen 553 sayfalık bilirkişi raporunda Erzan'ın Fatih Terim ile en son 10 Mart 2023'de yazıştığı tespit edildi. Mesajlarda Arda Turan'ın zararlı çıktığı dolandırıcılık olayında, Erzan'ın Terim'in talimatlarına tek tek uyduğu görüldü.

Seçil Erzan ile Fatih Terim arasındaki yazışmalar ortaya çıktı

3 MİLYON 889 BİN LİRALIK MEVDUAT HESABI AÇILDI

Bilirkişi raporunda Terim'in 2021 tarihinde 3 milyon 889 bin 577 liralık vadeli mevduat hesabının açıldığına dair gelen mesajı Erzan'a gönderip, Erzan'ın ise o mesaja karşılık olarak, "Hocam günlük yaptırdım kulüp yarın gönderirse 4'e tamamlayıp kalan tutarı fonda diğer harcamalar için tutarız diye" yazdığı, Terim'in ise, "20.000 $'ı buradan mı aldık?" diye karşılık verdiği öğrenildi.

İŞTE İKİLİ ARASINDAKİ YAZIŞMALAR;

  • (4 Ekim 2021) Seçil Erzan: Hocam günlük yaptırdım kulüp yarın gönderirse 4'e tamamlayıp kalan tutarı fonda diğer harcamalar için tutarız diye.
  • Fatih Terim: 20 bin doları buradan mı aldık?
  • Seçil Erzan: Müsait misiniz arıyayım mı?
  • Fatih Terim: Ok
  • Seçil Erzan: 4 milyon 67 bin 412 lira bugün dönüşümüz vardı, 177 bin 834 lira (20 bin dolar) için içinden aldırdım, kalan 3 milyon 889 bin 577 lirayı günlük yaptırdım, kulüp gönderdiğinde bugün, yarın bu tutara ekler bağlarız ayırmamız gereken tutarı fona atarız hocam.
  • Fatih Terim: Tamam Seçil hanım siz nasıl karar verdiyseniz öyledir tamam
  • Seçil Erzan: Sevgiler hocam
  • (22 Temmuz 2022) Fatih Terim: Önümüzdeki hafta bazı ödemelerimiz olacak hazırlıklı olursak sevinirim.
  • Seçil Erzan: Tamamdır hocam ne kadar öngörünüz ?
  • Fatih Terim: Biraz dolar biraz Euro 1.5 lira dövizler çok fazla değil
  • Seçil Erzan: Tamam hocam.
  • (2 Ağustos 2022) Fatih Terim: Umut'a ne verdik Seçil hanım
  • Seçil Erzan: 51bin 385 USD ve 10 bin 789 EUR verdik hocam
  • Fatih Terim: Teşekkür ederim
  • Seçil Erzan: Çok sevgiler hocam özledik sizi
  • (3 Mart 2023) Fatih Terim: Şimdi haber aldım maaşlar ödenmemiş ve benim rica ettiğim Amerika göndermeleri de yapılmamış. Alakanıza çok teşekkürler.
  • Seçil Erzan: Hocam hesaptan hepsi bu akşam 17.00'de çıkıldı. Amerika ödemeleri yarın geçmiş olacak 1 gün valörlü geçiyor. Çok özür dilerim sonuna kadar bu işlemlerle ilgilendim hocam yurtdışı ödemeleri bir gün valörlü geçiyor. Diğer ödemeler 17:00'de yapıldı ve ben teyit ettim çok çok üzüldüm hocam.
  • (10 Mart 2023) Fatih Terim: Seçil hanım kardeşim Taner'e eğer müsaitse 10 bin TL gönderir misiniz teşekkürler selamlar
  • Seçil Erzan: Tamamdır hocam selamlar sevgiler.

FULYA TERİM'LE DE YAZIŞMIŞLAR

Seçil Erzan'ın Fatih Terim'in eşi Fulya Terim ile de mesajlaşmaları ortaya çıktı. Fulya Terim'in Erzan'a, "24.01.2023 tarihinde 1 adet 16.000,00 USD tutarında döviz satış işleminiz gerçekleşmiştir. Seçil'cim selam böyle bir mesaj geldi" diye mesaj atması üzerine cevap olarak Seçil Erzan'ın, "Sizin hesabına gönderttim Fulya Hanım arada böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir :)" şeklinde karşılık verdiği tespit edildi.

GÜRCİSTAN PARA BİRİMİNİ SORGULAMIŞ

Telefonda yapılan internet aramalarında ise 11 Şubat 2023 tarihinde "Gürcistan'dan para", "Gürcistan'da para birimi", 30 Mart 2023 tarihinde ise "kg altın kaç tl", "kg altın", "1 kg altın kaç tl" diye aramaların yapıldığı dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Seçil Erzan Fatih Terim Fatih Spor Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Goethegitme:

Kacti imPARAtor

519
23
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Fstih terimi hic bir zaman sevmedim nedense spor mediasi terim'e neden bu kadar deger veriyor anlamis degilim sanki türkiyeye vir kac avrupa kupasi getirdi yok canim dünya kupasi getirdi hadi oradan

404
42
yanıtYanıtla
bekir yapici:

medya sisirmesinle bu adam adeta bulunmaz hint kumasi haline getirildi malesef bizim ülkemizde bazi medya veya elemani satin alinabiliyor ayrica her kovulusunda aldigi muazzam tazminatlari arastirin o miktarlarin örnegi dünya futbol tarihinde yok .

yanıt148
yanıt10
Aysegulll:

La casade papel :)))) bu konu kolay kolay kapanmaz bence Bu olayın altından KORKARIM TERİM CIKARSA BAK SEN CÜMBÜŞE Çarşı karışacak Seçill :))))

285
15
yanıtYanıtla
ahmet:

hepsini okudum zenginlik iyi bişey değilmiş.

238
18
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

PARATOR KAÇTI AMA... GERÇİ ORDAN DA KOVULUR..

211
16
yanıtYanıtla
Dadaş Nihat:

Fatih terimi tutuklayın.altindan daha neler çıkar acaba

195
13
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Milli Piyango ikramiyesinin Yurtdışına kaçırılması gibi imPARAtor'da kaçtı :))

165
19
yanıtYanıtla
Kadir Süküt:

Yazışmalarda hiç bir şey yok gayet normal şeyler,iş adamlarının paralarını yönetme şekli budur zaten oturup akşama kadar sağa sola para gönderip hesap takip etmez, çalıştığı bankada onunla ilgilenen müşteri portföyü vardır ve her türlü hesap işlerini o insanlar yaparlar.şirketlerde bu şekilde çalışır..zaten bu yazışmalarda kanunsuz bir şey olsaydı onu haber ederlerdi..

62
99
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Yaaaa bir şey olmaaaaazz... Allah Allaaaahh . Bu Fatih Terim . Kim alacak o adamı ? Kim sorgulayacak ? hadi işinize , hadi dağılın ...

76
53
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title