Haberler

Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışları başladı

Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen ve sporcuların deniz seviyesinden 2365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıktığı Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışları sıralama turlarıyla başladı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen ve sporcuların deniz seviyesinden 2365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıktığı Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışları sıralama turlarıyla başladı.

Kemer'de düzenlenen Türkiye'nin en önemli uluslararası motosiklet yarışı olan ve bu yıl pandemi nedeniyle düzenlenen tek uluslararası yarış olan Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı, dünyaca ünlü isimlerin de aralarında yer aldığı 17 ülkeden 175 sporcunun katılımıyla plaj etabındaki sıralama turlarıyla başladı. Yarışçılar saat 15.00'te yapılacak olan Sea to Sky'ın ilk etabı olan plaj etabında ilk sıralarda yarışta yer alabilmek için zorlu parkurda ter döktü. Birçok sporcu özellikle su dolu konteyner ve lastikle kayaların bulunduğu etaplarda çok zorlandı. Bazı sporcular düşe kalka yarışa devam etti. Pandemi nedeniyle yarışı izlemeye gelenlere de sık sık maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü (KEMK) Başkanı ve Sea to Sky yarışının organizatörü Semih Özdemir, "Bu yıl 11'incisini gerçekleştiriyoruz Sea to Sky'ın. Uluslararası bir yarışımız. Şu anda Türkiye'de de yapılan tek uluslararası yarış. Artık dünyada bile birkaç tanesi yapılabildi. Bu yıl Covid-19'dan dolayı. Yaklaşık 175 yarışmacımız şu anda kaydoldu. Biz de tabii bu durumu ince eleyip sık dokuduk, bu yıl malum sebeplerden dolayı. İyi bir katılım. 17 ülke vatandaşı mevcut. Sıralama turlarımızı tamamladık. Her şey yolunda gidiyor. Öğleden sonra saat 15.00'te asıl büyük yarışımız var bugün. İnşallah güzel ve keyifli bir yarış geçireceğiz tekrar" dedi.


- Antalya
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tahtalı Dağı Motosiklet Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title