Haberler

Şanlıurspor Yönetimi, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Nabi Kırmızı ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek kulübün durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Nabi Kırmızı ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek kulübün durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Nabi Kırmızı, "Yapılan transferler Şanlıurfaspor'un hak ettiği yere gelmesini sağlayamadı" dedi.

Çok kısa süreler içerisinde çok sayıda oyuncu transfer etmek zorunda kaldıklarını söyleyen Nabi Kırmızı, "Çünkü oyuncu seçmeye vaktimiz yoktu. Bunları yapmamız takımın kümede kalmasını sağladı. Arada hoca değişiklikleri yapıldı. Gelen hocamız transfer raporları sundu. Bu rapora binaen yapılan transferlerden verim alındığı söylenemez. Transferler Şanlıurfaspor'un hak ettiği yere gelmesini sağlayamadı. Birçok maçımız hakem hatalarıyla aleyhimize sonuçlandı. Biz her zaman bu hataların iyi niyetle ve insani duygularla yapıldığını düşündük. Ancak kamuoyunda başka bir algı oluşmaya başladı. İnanmadığımız ve inanmak istemediğimiz şekilde 'acaba bölgeden güçlü bir takımın çıkması istenmiyor mu' algısı oluşturulmaya çalışıldı. Bu tehlikeli bir durum. Federasyonun Şanlıurfaspor'un oynadığı maçlara dikkat etmesi lazım" diye konuştu.

Hakem hatalarına da değinen Nabi Kırmızı, "Biz bu hataları dile getirirken rakibin çabalarını, emeklerini unutmuyoruz. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Manisaspor maçında taraftara teşekkür ediyorum. Herhangi bir olaya sebebiyet vermeyecek şekilde davrandıkları için. Biz geçen yılki Trabzon 1461 maçında yaşanan olaylar yaşanır diye tedirgin olduk. Biz Trabzon 1461 ile dostluğumuzu koruduk. Hakemlerin tavırları 'bölgeden güçlü bir takımın çıkması istenmiyor' algısını güçlendirecektir. Hakemin maçın önüne geçmesi başarısızlığımızda mazeret olmayacaktır. Basın toplantımızın asıl konusu yeni transferlerimiz, yaptıklarımız, yapacaklarımız. Dönem başında takımın yöneticisi olan Raşit hocamızın yapmış olduğu transferlere yaklaşık 9 milyon TL para yatırdık. Harcadığımız para tabi ki cebimizden çıkmadı. Bu paraları garanti para ve galibiyette almış olduğumuz primlerle aldık. Böylesi pahalı bir takımın bulunduğu yer düşünülürse pek iç açıcı bir manzaranın ortaya çıkmadığı söyleyebilir" ifadelerini kullandı.

Futbolculardan istedikleri verimi alamadıklarını söyleyen Kırmızı, "Bizim bütçemizi yükseltmemizin iki sebebi oldu. Birsi Sercan Yıldırım, diğeri ise Fotakis. Futbolcularımız adapte olamadı ve istediğimiz verimi alamadık. ve bulunduğumuz yerden memnun değiliz. Dönem arası hoca değişikliğine gidildi. Bazı arkadaşlar gitti transfer politikaları sonucu. Bu giden futbolcuların kasaya bıraktığı para 2,5 milyon civarında. Yeni transferlerimiz takımın gençleştirilmesine yönelik bir transfer. Mevcut maçlarda, Şanlıurfaspor oyuncularının, Şanlıurfaspor'dan alacağı bir kuruş bile yoktur. Ödemeleri son kuruşuna kadar yapılmıştır. Sercan Yıldırım'ın 'Şanlıurfaspor'dan alacaklarımı alacağımı alamıyorum' diye bir basında beyan oldu. Fakat Sercan bu beyanatın asılsız olduğunu dile getirdi. Bu hususta bir düzeltme haber göremedik ve bize olumsuz yansımaları oldu" açıklamalarında bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sercan Yıldırım Şanlıurfaspor Nabi Kırmızı Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title