Haberler

    Şanlıurfaspor Seri Peşinde

    PTT 1. Lig'de 13. hafta karşılaşmalarında Şanlıurfaspor, evinde Samsunspor'u ağırlayacak.

    Şanlıurfaspor'un sportif direktörü Murat Daldık, "Balıkesir galibiyetinin anlam kazanması için evimizde oynayacağımız Samsunspor maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz" dedi.

    Daldık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesir deplasmanından çok değerli 3 puan kazandıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

    Güçlü bir ekipten oluşan rakiplerinin sahasında ilk kez yenildiğini anımsatan Daldık, deplasmanda elde ettikleri başarı grafiğini iç sahada da sürdürmek istediklerini belirtti.

    Takımda morallerin üst seviyede olduğunu ve hafta sonu oynanacak Samsunspor maçına hazırlandıklarını aktaran Daldık, şunları kaydetti:

    "Balıkesir maçında iyi oynayarak altın değerinde üç puan kazandık. Ancak rehavete kapılmadan hafta sonu seyircimiz önünde oynayacağımız Samsunspor maçını düşünmeye başladık. Deplasmandaki iyi sonuçları kendi sahamızda da almak istiyoruz. Balıkesir galibiyetinin anlam kazanması için evimizde oynayacağımız Samsunspor maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. İnşallah bundan sonra galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz."

    SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR

    Ev sahibi ekipte Sezer Badur kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Deneyimli savunma oyuncusu İzzet Kaya ise maç kadrosuna dahil edilmedi. Samsunspor'da ise savunmanın iki önemli ismi Şaban Özel ve Cemil Adıcan sarı kart cezalısı olmaları nedeniyle bu deplasmanda görev alamayacaklar. Musa Aydın'ın da sakatlığı devam ediyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Şanlıurfaspor Samsunspor Balıkesir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title