Haberler

Şanlıurfaspor Orduspor Hazırlıklarını Tamamladı

Şanlıurfaspor, Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Şanlıurfaspor, Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Orduspor tesislerinde son Antrenmanını gerçekleştiren Şanlıurfaspor'da hafif sakatlıkları bulunan Yasin Avcı ve Youssef Yeşilmen, koşu yaptı.Teknik Direktör Reha Kapsal nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürerken, Kapsal futbolcularına sürekli uyarılarda bulundu. Sarı kart cezalısı olan Emmanuel Banahene'den kafilede yer almazken; Sarı yeşillilerin kafilesinde Fevzi Elmas, Yavuz Özkan, Abdulhamit Yıldız, Yasin Avcı, Alfred Sankoh, Berkin Kamil Arslan, Georgios Fotakis, İzzet Canlıka, Mehmet Ayaz, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Muhammet Emin Balcı, Murat Kayalı, Onur Akbay, Onur Güney, Sedat Ağçay, Sercan Yıldırım, Sezer Badur, Youssef Yeşilmen ve Yunus Emre Mest yer alıyor.

Orduspor Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfaspor'u antrenman yaptığı sahada ziyaret ederek kafile ile yakından ilgilendi.

Geçtiğimi sezon Orduspor forması giyen Şanlıurfaspor'un file bekçisi Fevzi Elmas, Orduspor taraftarlarından ilgi gördü. Şanlıurfaspor'un antrenman yaptığı tesislere gelen taraftarlar, Fevzi ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öte yandan Orduspor- Şanlıurfaspor karşılaşması pazar günü saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Orduspor ile Şanlıurfaspor bugüne kadar 2 karşılaşmaya çıktı, 1 maçı Orduspor kazanırken, 1 maçta beraberlik ile sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Youssef Yeşilmen Şanlıurfaspor Yasin Avcı Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title