Haberler

Şanlıurfaspor-Elazığspor Maçı Gaziantep'te Oynanacak

Güncelleme:

PTT 1. Lig'in 3'üncü haftasındaki Şanlıurfaspor Elazığspor maçının GAP Arena Stadı'ndaki ''çim sorunu" nedeniyle Gaziantep'te oynanacağı bildirildi.

PTT 1. Lig'in 3'üncü haftasındaki Şanlıurfaspor- Elazığspor maçının GAP Arena Stadı'ndaki "çim sorunu" nedeniyle Gaziantep'te oynanacağı bildirildi.

Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Nabi Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, GAP Arena Stadı'ndaki "çim sorunu"nun çözülmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Ligin 3. haftasındaki Elazığspor maçını bu sorun nedeniyle Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduklarını ifade eden Kırmızı, "TFF, Şanlıurfaspor-Elazığspor maçının Gaziantep'te oynanması için yaptığımız başvuruyu kabul etti" dedi.

Gaziantep'te iki futbol takımının bulunmasına rağmen Şanlıurfaspor'a Kamil Ocak Stadı'nı açan yöneticilere teşekkür eden Kırmızı, "Bize gösterdikleri incelikten dolayı komşumuz Gaziantep'e teşekkür ederiz. Geçmiş dönemdeki maçlarda birkaç kişi arasında yaşanan olumsuz olayların iki şehre mal edilmemesi gerektiğini bu sayede bir kez daha göstereceğiz. Sporla kardeşliği bir kez daha pekiştireceğiz. Tüm taraftarların bunun bilincinde olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfaspor, GAP Arena Stadı'ndaki "çim sorunu" nedeniyle ligin ilk haftasındaki Adanaspor maçını Elazığ Atatürk Stadı'nda oynamıştı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Spor

Şanlıurfaspor Nabi Kırmızı Elazığspor Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title