Haberler

Şanlıurfaspor, Mersin İdmanyurdu Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hüseyin Dağ nezaretinde 2 saat süren antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından 2 grup halinde top kapma ve yarı alanda çift kale maç yaptı. Antrenmana futbolcuların tamamı katılırken, uzun bir aradan sonra saçını kestiren Emmanuel Banahene'nin yeni saç stili dikkat çekti. Antrenmanın sonunda kalecilerin koruduğu kaleye şut çalışması yapan sarı-yeşilli futbolcuları teknik direktör Hüseyin Dağ, sert bir şekilde uyararak, rehavete kapılmamalarını istedi.

Mersin İdmanyurdu karşısına galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Dağ, "Ligin sonlarına geldiğimiz bugünlerde, son deplasmanımıza çıkacağız. Hedefimiz Mersin'den galip dönmek. Geçtiğimiz hafta kendi evimizde şansız bir şekilde mağlup olduk. İnşallah bu mağlubiyeti bu hafta telafi edeceğiz. Taraftarlarımıza son iki maçımızda galibiyet hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Pazar günü oynanacak olan Mersin İdmanyurdu- Şanlıurfaspor karşılaşmasını hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Oğuz Terzi yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Nuri Karahançer görev yapacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Kutluhan Bilgiç Şanlıurfaspor Hüseyin Dağ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title